0900-2025094
Logo

Bij onze accommodaties kun je op een veilige manier samen komen met je groep. De accommodaties zijn aangepast aan de RIVM richtlijnen en beschikken over veel ruimte. Er is van alles te doen in en om onze accommodaties. Benieuwd naar ons aanbod? Neem snel een kijkje op onze homepage!

Ga door
Sterk in Groepsaccommodaties

De Wolfskuil

Met je team een flink stuk wandelen in de natuur. Eigenlijk zou je het gewoon moeten doen. Voor de gezondheid, voor de omgeving en de goede gesprekken.

Om het voornemen echt waar te maken regelen wij een enthousiaste gids voor je in. Christine Hulst van leef2.0 weet de mooiste plekjes in de omgeving van Ommen. Zo vanuit de groepsaccommodatie ga je met haar zo’n anderhalf uur op pad.

Behalve de mooie omgeving laten zien kan ze jullie ook sportief aan het werk zetten. Door sportelementen toe te voegen krijgt de wandeling een extra dimensie. Christine kan je team ook tips geven om fitter en vitaler te leven en te werken.

Wij waren pas zelf met haar in Eerder Achterbroek (vlakbij kasteel Eerde). Het was wat mistig en je zag nog wat tekenen van de vorst van vannacht. Weet je wat iedereen zei? ‘Dit zouden we vaker moeten doen!’ Wat een heerlijk begin van je dag.

Wil je met je team ook naar buiten? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Nb. Bij De Wolfskuil in Ommen zijn mogelijkheden om met je team een dag te vergaderen maar je kunt ook bij ons overnachten. Zeker in de periode november-maart zijn er veel mogelijkheden.

De Wolfskuil - De Hoeve

Ommen, Overijssel


: € 975,-

De Hoeve is het grote gedeelte van De Jorishoeve, geschikt voor 16 personen. De modern ingerichte ruime woonkamer heeft een open k..


Internet / Wifi
Outdoor activiteiten
Zelfverzorging
Slaapkamers: Slaapkamers8
Badkamers: Badkamers5
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen16
Toon deze groepsaccommodatie

De Wolfskuil - De Jorishoeve

Ommen, Overijssel


: € 1495,-

De modern ingerichte Jorishoeve (12-28 personen) bestaat uit twee gedeelten. U kunt deze kleurrijke ruimtes apart of in zijn gehee..


Fietsverhuur
Internet / Wifi
Kindermeubilair
Slaapkamers: Slaapkamers14
Badkamers: Badkamers10
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen28
Toon deze groepsaccommodatie

De Wolfskuil - Joris

Ommen, Overijssel


: € 825,-

De Joris is het kleinere gedeelte van De Jorishoeve. Deze zeer moderne en kleurrijke accommodatie is geschikt voor 12 personen. De..


Fietsverhuur
Locatie exclusief voor uw gezelschap
Speeltuin
Slaapkamers: Slaapkamers6
Badkamers: Badkamers5
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen12
Toon deze groepsaccommodatie