0900-2025094
Sterk in Groepsaccommodaties

Zakelijke bijeenkomsten op Landgoed de Biestheuvel

Zakelijke bijeenkomsten ‘buiten de deur’ vragen om een inspirerende locatie. Staat er binnenkort een meerdaagse vergadering of personeelsfeest op het programma? Zoekt u een sfeervolle vergaderruimte voor uw netwerkborrel, bijeenkomst, productpresentatie, beurs of vergadering? Of bent u als coach op zoek naar een ruimte om een workshop, training of seminar te geven? Landgoed de Biestheuvel heeft met 9 luxe groepsaccommodaties en verschillende zalen en vergaderruimtes de sleutel tot succes in handen voor uw zakelijk event. Als gastheer met oog voor detail regelen we uw bijeenkomst tot in de finesses.

Alle faciliteiten onder één dak
Als vergaderlocatie in de regio Eindhoven heeft Landgoed de Biestheuvel een prima naam opgebouwd. Onze vergaderzalen zijn toegesneden op groepen van 10 tot 400 personen. Met liefde en plezier nemen we al uw praktische beslommeringen uit handen. Zo kunt u zich focussen op uw werk, bijeenkomst of vergadering. Staat er teambuilding op het programma? Ons instructeursteam geeft uw team een boost met een outdoor activiteit. Bijvoorbeeld met onze nieuwe activiteit de Kickbike Fat Max.

De voordelen van een groepsaccommodatie & de privacy van een hotel
Onze groepsaccommodaties zijn stuk voor stuk uitgerust met een gemeenschappelijke, sfeervolle living met open haard en eetkamer. Uiteraard krijgt u de beschikking over een bar met tapinstallatie. Zo kunt u zich ook in de avonduren prima vermaken. Tijdens een zakelijk verblijf is ook privacy belangrijk. Daarom bieden we onze zakelijke gasten een eigen slaapkamer met privé badkamer.

Interesse of meer informatie?
Bent u nieuwsgierig geworden naar Landgoed de Biestheuvel? Bekijk onze zalen en groepsaccommodaties met aanvullende informatie en beschikbaarheid. Geeft u de voorkeur aan persoonlijk contact? Via telefoonnummer (0497) 59 12 57 geven we u graag meer tekst en uitleg.

|VERBLIJF10954||VERBLIJF10955||VERBLIJF10956|