0900-2025094
Sterk in Groepsaccommodaties

Gast aan het woord

De appartementen en hotelkamers van Vakantie Meerlo zijn een prima oplossing voor mijn zakelijke overnachtingen. Ik overnacht hier nu al een paar jaar vanwege mijn werk bij een gebiedsontwikkeling in het noorden van Limburg. De accommodatie ligt midden in een mooie groene omgeving vlak bij de Maas. Dus zeer geschikt om ’s avonds nog een mooie wandeling te maken. Zowel ontbijt en diner zijn goed verzorgd. Maar ook voor vergaderingen is dit een perfecte plek. Onze projectorganisatie vergadert hier meerdere keren per jaar. Hierbij worden we elke keer zeer gastvrij ontvangen en genieten we van de huiselijke sfeer.
Abram de Pagter - De Pagter BV

Vergaderen en teambuilding bij Vakantie Meerlo
Wilt u starten met een inspirerende vergadering, in één van onze locaties of in zelfs in het komende voorjaar de buitenlucht. Dat kan in onze ruime tuin waar u omringd bent door prachtige natuur. Ter aanvulling op uw dagprogramma zijn er verschillende groepsactiviteiten mogelijk die uw teambuilding dag compleet zullen maken. Natuurlijk is iedere activiteit te combineren met een heerlijke lunch of diner, geheel naar uw eigen wens.
Klik hier voor meer informatie

Meerdaagse teambuilding
Ook kunt u meerdere dagen bij ons terecht met uw team door te verblijven in één van onze accommodaties. Verblijf avontuurlijk in een van onze Stoere Hutten of Stoere Tenten of in één van onze groepsaccommodaties. Wij kunnen groepen ontvangen van 2 tot 53 personen.

Over Vakantie Meerlo
Vakantie Meerlo is veelzijdig in het verhuren van unieke accommodaties. Gaat u op stap met uw familie, vriendengroep of gezin? Vakantie Meerlo heeft groepsaccommodaties, vakantiehuisjes, hotelkamers en Stoere Hutten en Stoere Tenten. Wij maken uw verblijfswens op maat. Een vakantieparadijs voor jong en oud, rustzoekers en actievelingen. De uit de 17e eeuw stammende gebouwen liggen aan het natuurgebied “De Oude Maasarm”: een uitvalsbasis voor zowel een rustige als een actieve vakantie.

Vakantie Meerlo - De Schuur (22 per..

Meerlo, Limburg


 

Ga erop uit naar het zonnige zuiden. Ontdek het natuurrijke buitenleven van het zonnige Noord-Limburg. Vakantie Meerlo is een vaka..


Fietsverhuur
Internet / Wifi
Kamer met eigen douche
Slaapkamers: Slaapkamers6
Badkamers: Badkamers6
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen25
Toon deze groepsaccommodatie

Hotel Vakantie Meerlo

Meerlo, Limburg


 

Ga erop uit naar het zonnige zuidenOntdek het natuurrijke buitenleven van het zonnige Noord-Limburg. Vakantie Meerlo is een vakant..


Fietsverhuur
Internet / Wifi
Kamer met eigen douche
Slaapkamers: Slaapkamers14
Badkamers: Badkamers11
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen37
Toon deze groepsaccommodatie

Vakantie Meerlo - Het Herenhuis

Meerlo, Limburg


 

Ga erop uit naar het zonnige zuiden. Ontdek het natuurrijke buitenleven van het zonnige Noord-Limburg. Vakantie Meerlo is een vaka..


Internet / Wifi
Zelfverzorging
4all
Slaapkamers: Slaapkamers4
Badkamers: Badkamers3
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen12
Toon deze groepsaccommodatie