0900-2025094
Logo

Bij onze accommodaties kun je op een veilige manier samen komen met je groep. De accommodaties zijn aangepast aan de RIVM richtlijnen en beschikken over veel ruimte. Er is van alles te doen in en om onze accommodaties. Benieuwd naar ons aanbod? Neem snel een kijkje op onze homepage!

Ga door
Sterk in Groepsaccommodaties

Midweek in Ommen

‘Ik wil hier niet meer weg!’ Dat is het grootste risico wat je loopt als je bij ons een midweek met een zorggroep verblijft. Hoe vaak horen we het niet van de groepsleiding terug dat ze het allemaal zo fijn hebben gehad dat ze eigenlijk niet naar huis willen!

Daar helpen we graag aan mee door jullie leuke tips te geven van spelletjes die we zelf verhuren tot passende activiteiten, maaltijden voor jullie te regelen - dieetwensen geen probleem- en in het algemeen behulpzaam mee te denken. We krijgen veel zorggroepen en vinden het fijn als jullie een fijne tijd bij ons hebben.

De Jorishoeve is een groepsaccommodatie voor 28 personen met tweepersoonsslaapkamers. Ben je met een kleinere groep dan kun je de Joris (12) of Hoeve (16) ook apart huren.  Op de begaande grond zijn 2 slaapkamers met aangepaste badkamer. De rust en de ruimte waarderen de groepen vaak erg aan deze accommodatie.

We hebben met name in maart en april nog mogelijkheden voor midweek verhuur.

Kom een keer langs zodat we je een rondleiding kunnen geven en we met elkaar kunnen kennismaken.  

De Wolfskuil - De Hoeve

Ommen, Overijssel


: € 975,-

De Hoeve is het grote gedeelte van De Jorishoeve, geschikt voor 16 personen. De modern ingerichte ruime woonkamer heeft een open k..


Internet / Wifi
Outdoor activiteiten
Zelfverzorging
Slaapkamers: Slaapkamers8
Badkamers: Badkamers5
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen16
Toon deze groepsaccommodatie

De Wolfskuil - De Jorishoeve

Ommen, Overijssel


: € 1495,-

De modern ingerichte Jorishoeve (12-28 personen) bestaat uit twee gedeelten. U kunt deze kleurrijke ruimtes apart of in zijn gehee..


Fietsverhuur
Internet / Wifi
Kindermeubilair
Slaapkamers: Slaapkamers14
Badkamers: Badkamers10
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen28
Toon deze groepsaccommodatie

De Wolfskuil - Joris

Ommen, Overijssel


: € 825,-

De Joris is het kleinere gedeelte van De Jorishoeve. Deze zeer moderne en kleurrijke accommodatie is geschikt voor 12 personen. De..


Fietsverhuur
Locatie exclusief voor uw gezelschap
Speeltuin
Slaapkamers: Slaapkamers6
Badkamers: Badkamers5
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen12
Toon deze groepsaccommodatie