0900-2025094
Sterk in Groepsaccommodaties

Barrièrevrij reizen op Landgoed de Biestheuvel | Zorgeloos op vakantie!

Is uw zorginstelling op zoek naar een groepsverblijf met specifieke voorzieningen voor mensen met lichamelijke beperkingen? Bij Landgoed de Biestheuvel vindt u barrièrevrije vakantiehuizen waardoor het ook voor u als mindervalide mogelijk is om prettig op vakantie te gaan.

Barrièrevrij vakantiehuizen

Verspreid over ons landgoed in de Brabantse Kempen liggen vijf compleet barrièrevrije vakantiehuizen. Heerlijk op vakantie naar een prachtig Landgoed is niet automatisch voor iedereen weggelegd. Niet iedereen heeft dezelfde behoeftes en sommige hebben speciale wensen. Landgoed de Biestheuvel biedt barrièrevrije vakantiehuizen, zodat iedereen terecht kan voor een geslaagde vakantie. Deze accommodaties zijn rolstoeltoegankelijk, hebben aangepast sanitair en beschikken over diverse hoog/laagbedden. Verder ondersteunen we u desgewenst met extra hulpmiddelen zoals een actieve of passieve tillift, douchebrancard, een mobiel alarmsysteem, etcetera.

Ons unieke concept onderscheidt zich verder door de  mogelijkheid om een beroep te doen op verzorgenden en verpleegkundigen, op bepaalde momenten van de dag. Tijdens piekuren kan er extra hulp voor verzorging en begeleiding worden ingekocht, zodat men met minder begeleiders op vakantie kan. Op deze manier blijft de vakantie betaalbaar.

Barrièrevrij reizen

De barrièrevrije vakantiehuizen van Landgoed de Biestheuvel kenmerken zich door een maximale toegankelijkheidZo zijn de vakantiehuizen goed te bereiken en zijn ze volledig ingericht voor mensen die minder goed ter been zijn. De vakantiehuizen zijn gelijkvloers en er is rekening gehouden met deuropeningen en drempels.

Meer informatie?

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat Landgoed de Biestheuvel te bieden heeft op het gebied van de zorg? Bekijk onze groepsaccommodaties met aanvullende informatie en beschikbaarheid. Geeft u de voorkeur aan persoonlijk contact? Via telefoonnummer (0497) 59 12 57 geven we u graag meer tekst en uitleg.

Landgoed de Biestheuvel | www.biestheuvel.nl | info@biestheuvel.nl Hoogcasteren 25, 5528 NP HOOGELOON