0900-2025094
Sterk in Groepsaccommodaties

Willen jullie samen genieten van een prachtige winterse omgeving? Vakantie Meerlo is gelegen nabij het natuurgebied “De Oude Maasarm”: een uitvalsbasis voor zowel een rustige als een actieve vakantie.
U kunt hier heerlijk wandelen, fietsen en genieten van de prachtige Noord-Limburgse natuur. In de omgeving zijn daarnaast ook veel musea en attracties te vinden, voor ieder wat wils.

Vakantie voor iedereen

Op vakantie gaan is hartstikke leuk, maar niet voor iedereen even gemakkelijk. Als u al wat ouder bent, zorgafhankelijk bent of u hebt een gezin met een of meer bijzondere kinderen, dan is het vaak een heel geregel. Vakantie Meerlo biedt u de mogelijkheid om te genieten van een onbezorgde vakantie in een rustige omgeving.

Vakantie Meerlo heeft een prachtig aangepast appartement  beschikbaar dat zeer geschikt is voor twee personen met een beperking. Het luxueus en stijlvol ingerichte appartement heeft een volledig ingerichte keuken, een woonkamer, sanitair en twee verstelbare boxsprings. Het heeft een eigen, rolstoeltoegankelijke ingang aan de zijkant van het herenhuis. Vanuit hier kunt u de tuin in lopen of rijden met een rolstoel en genieten van een prachtig uitzicht over het Molenbeekdal.

Met de familie in Groepsverblijf De Schuur

De rest van het gezelschap kan verblijven in Groepsverblijf De Schuur , wat eveneens rolstoeltoegankelijk is en over een traplift beschikt. Deze sfeervolle groepsaccommodatie dateert uit 1600 en is verbouwd tot een luxueus verblijf voor 22 personen. . In De Schuur bevinden zich 6 slaapkamers, allemaal voorzien van eigen sanitair. Er is een grote gezamenlijk verblijfsruimte waar de kleinkinderen kunnen spelen en de hele familie samen kan eten en genieten van het samenzijn.  

Over Vakantie Meerlo
Vakantie Meerlo is veelzijdig in het verhuren van unieke accommodaties. Gaat u op stap met uw familie, vriendengroep of gezin? Vakantie Meerlo heeft groepsaccommodaties, vakantiehuisjes, hotelkamers en Stoere Hutten en Stoere Tenten. Wij maken uw verblijfswens op maat. Een vakantieparadijs voor jong en oud, rustzoekers en actievelingen. De uit de 17e eeuw stammende gebouwen liggen aan het natuurgebied “De Oude Maasarm”: een uitvalsbasis voor zowel een rustige als een actieve vakantie.

Vakantie Meerlo - De Schuur (22 per..

Meerlo, Limburg


 

Ga erop uit naar het zonnige zuiden. Ontdek het natuurrijke buitenleven van het zonnige Noord-Limburg. Vakantie Meerlo is een vaka..


Fietsverhuur
Internet / Wifi
Kamer met eigen douche
Slaapkamers: Slaapkamers6
Badkamers: Badkamers6
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen25
Toon deze groepsaccommodatie

Hotel Vakantie Meerlo

Meerlo, Limburg


 

Ga erop uit naar het zonnige zuidenOntdek het natuurrijke buitenleven van het zonnige Noord-Limburg. Vakantie Meerlo is een vakant..


Fietsverhuur
Internet / Wifi
Kamer met eigen douche
Slaapkamers: Slaapkamers14
Badkamers: Badkamers11
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen37
Toon deze groepsaccommodatie

Vakantie Meerlo - Het Herenhuis

Meerlo, Limburg


 

Ga erop uit naar het zonnige zuiden. Ontdek het natuurrijke buitenleven van het zonnige Noord-Limburg. Vakantie Meerlo is een vaka..


Internet / Wifi
Zelfverzorging
4all
Slaapkamers: Slaapkamers4
Badkamers: Badkamers3
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen12
Toon deze groepsaccommodatie