0900-2025094
Sterk in Groepsaccommodaties

Wilt u met de hele familie een weekend weg? En is er extra zorg nodig? Dat kan bij Vakantie Meerlo!

Wilt u met de hele familie op vakantie of een weekend weg? Dat is natuurlijk hartstikke leuk, maar niet voor iedereen even gemakkelijk. Hebben uw (groot)ouders een beperking waardoor op vakantie gaan een heel geregel is? Vakantie Meerlo biedt u de mogelijkheid om te genieten van een onbezorgde vakantie in een rustige omgeving. Door het combineren van meerdere accommodaties kunnen we groepen van 7 tot 66 personen ontvangen.


Vakantie Meerlo heeft een prachtig aangepast appartement beschikbaar dat zeer geschikt is voor twee personen met een beperking. Het luxueus en stijlvol ingerichte appartement heeft een volledig ingerichte keuken, een woonkamer, sanitair en twee verstelbare boxsprings. Het heeft een eigen, rolstoeltoegankelijke ingang aan de zijkant van het herenhuis. Vanuit hier kunt u de tuin in lopen of rijden met een rolstoel en genieten van een prachtig uitzicht over het Molenbeekdal.

Zorg tijdens uw vakantie
Indien nodig regelen wij voor u thuiszorg, hulpmiddelen, dit wordt uitgevoerd door Waarborg op Zorg. U kunt gratis gebruik maken van de aanwezige hulpmiddelen.

Klik hier voor meer informatie over onze zorgvakanties.

Over Vakantie Meerlo
Vakantie Meerlo is veelzijdig in het verhuren van unieke accommodaties. Gaat u op stap met uw familie, vriendengroep of gezin? Vakantie Meerlo heeft groepsaccommodaties, vakantiehuisjes, hotelkamers en Stoere Hutten en Stoere Tenten. Wij maken uw verblijfswens op maat. Een vakantieparadijs voor jong en oud, rustzoekers en actievelingen. De uit de 17e eeuw stammende gebouwen liggen aan het natuurgebied “De Oude Maasarm”: een uitvalsbasis voor zowel een rustige als een actieve vakantie.

Vakantie Meerlo - De Schuur (22 per..

Meerlo, Limburg


 

Er kunnen 24 personen in de accommodatie overnachten, waarvan 3 op een bijzet bed. De grote zit- en eetkamer van De Schuur die dat..


Aan de rand van de Groote Molenbeek
Volledig ingerichte mobiele keuken
Fietsverhuur
Internet / Wifi
Kamer met eigen douche
Kamer met eigen toilet
Kindermeubilair
Slaapkamers: Slaapkamers6
Badkamers: Badkamers6
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen25
Toon deze groepsaccommodatie

Hotel Vakantie Meerlo

Meerlo, Limburg


 

Het groepshotel / groepsverblijf De Schuur (22p), Het Herenhuis (8p) en 't Kasteelke (7p) bieden samen een comfortabele en stijlvo..


Comfortabele en stijlvol ingerichte ruimtes
Hotelservice op maat
Fietsverhuur
Internet / Wifi
Kamer met eigen douche
Kamer met eigen toilet
Kindermeubilair
Slaapkamers: Slaapkamers14
Badkamers: Badkamers11
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen37
Toon deze groepsaccommodatie

Vakantie Meerlo - Het Herenhuis (8 ..

Meerlo, Limburg


: € 141,00

Het Herenhuis van Vakantie Meerlo dateert van 1771 en ligt aan het centrum van het kleine dorpje Meerlo aan de rand van het natuur..


Ligt aan het centrum van het dorpje Meerlo
Uitzicht over natuurgebied de Oude Maasarm
Internet / Wifi
Zelfverzorging
4all
Zelfverzorging
Volledige verzorging
Slaapkamers: Slaapkamers4
Badkamers: Badkamers3
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen12
Toon deze groepsaccommodatie