Yandex.Metrica

Stergroep

Sfeervolle groepsaccommodaties, verbouwde boerderijen, recreatieverblijven en zelfs een kasteel en oud-klooster. Een vakantiehuis vlakbij de duinen, tegen een natuurterrein aan, in de directe omgeving van wad en zee, midden in de bossen en in afwisselend agrarisch gebied. Verspreid over het hele land. En allemaal geclassificeerd met 4 of 5 sterren.

Bij alle locaties staat huiselijkheid voorop. U kunt kiezen voor een compleet verzorgd verblijf, maar ook het zelf koken en zelfstandig de natjes en droogjes regelen is in veel gevallen mogelijk.

We besteden net zoveel aandacht aan gastvrijheid en gezelligheid als aan uw privacy. De groepsverblijven bevinden zich bovendien op de mooiste plekjes van Nederland, waar natuur en avontuur, recreatie en inspiratie tegelijk en rijkelijk voorhanden zijn.

24 Toplocaties
in Nederland

Vraag onze brochure aan

Vraag aan

Bekijk alle accommodaties

Bekijk

Bekijk onze arrangementen

Bekijk
Van 20 tot en met 24 september jl. heeft SterGroep op de 50PlusBeurs in de Jaarbeurs te Utrecht gestaan. We hebben veel positieve reacties mogen ontvangen over de diversiteit van de SterGroep—locaties en iedere dag hebben we 2 winnaars van het vlaggetjesspel mogen...
Lees meer