Accommodatie voor grote groepen vanaf 50 personenSterGroep biedt diverse groepsaccommodaties aan in Nederland. Elk met een uniek en bijzonder karakter. Op deze pagina vindt u enkele uitgelichte accommodaties voor 50 personen of meer. Ideaal voor een grote groep of een evenement!

Landgoed de Berckt - Kasteelboerderij

Geheel in oude stijl herbouwde boerderij met 1 enorme multifunctionele zaal, 2 grote feestzalen, 2 vergaderzalen, een groot buitenterras en 63 luxe kamers. Dit maakt het gebouw geschikt voor zowel private als zakelijke bijeenkomsten van enkel- of meerdaagse aard. Het is een geheel in oude stijl herbouwde boerderij
Verzorging Zelfverzorging
Personen 800
Meer informatie

Landgoed de Berckt - Gehele kasteel

Grote gezelschappen kunnen het gehele kasteel exclusief afhuren. Dat is bijzonder want alle cafeetjes, vergaderzalen en slaapvertrekken zijn dan voor één groep beschikbaar. Laat de tijd even stil staan en stap binnen bij Kasteel de Berckt. Schep precies de sfeer die je voor ogen hebt. Binnen de grachten van de Berckt is dat je eigen wereld. Iedereen herinnert zich dat nog jaren.
Verzorging Zelfverzorging
Personen 250
Meer informatie

Landgoed de Biestheuvel - Landgoed De Biestheuvel

Landgoed de Biestheuvel is gelegen in de Kempen in Brabant, een streek in het zuidoosten van Nederland. 
Verzorging Zelfverzorging
Personen 245
Slaapkamers 79
Meer informatie

De Buitenhorst - De Bonte Koe plus

Een grote, luxe groepsaccommodatie voor 50 personen. De Bonte Koe is geschikt voor 26 personen en beschikt over  9 slaapkamers met 8 badkamers. Deze accommodatie kan worden uitgebreid met nog eens 9 slaapkamers met 7 badkamers. Hier is ruimte om te slapen voor 24 personen.  
Verzorging Zelfverzorging
Personen 50
Slaapkamers 18
Prijs vanaf € 2.460,00
Meer informatie

Beukenhof - Rode Kamer / Gaudentia

De Rode Kamer heeft een grote woonkamer en is van alle gemakken voorzien. De rode kamer is geschikt voor zowel vergaderen als luieren in de gezellige zithoek. Sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien om optimaal te genieten van een heerlijk verblijf. Geschikt voor 15 tot 50 personen. 
Verzorging Volledige verzorging
Personen 49
Meer informatie

Beukenhof - Middenbeuk

De Middenbeuk is een combinatie van café en huiskamer. Terwijl de ene helft aan de tap sterke verhalen vertelt, vermaakt de rest zich met gezelschapsspelletjes of karaoke in de aangrenzende huiskamer. Ook bij dit gedeelte zijn de meeste slaapkamers tweepersoons. In het midden van het klooster vindt u de Middenbeuk. Huis en tap gaan hier prima samen. Dit gedeelte is te reserveren met 9 of 18 slaapkamers.
Verzorging Volledige verzorging
Personen 84
Meer informatie

Beukenhof - Kapel

De kapel is, samen met de bibliotheek, één van de 2 grootste vergaderzalen van Beukenhof maar wordt net zo goed gebruikt voor yoga, therapie als feesten. Wanneer de kapel toch nog te weinig ruimte biedt, kan het naastgelegen gemeenschapshuis erbij betrokken worden. Voor elke groep is er bij Beukenhof de juiste ruimte beschikbaar. Voor overnachtingen geschikt voor 60 tot 240 personen, voor dagarrangementen tot 500 personen.
Verzorging Volledige verzorging
Personen 500
Meer informatie

Beukenhof - Feestzaal

Voor een bruiloft, bedrijfsfeest of jubileum bent u in Beukenhof aan het juiste adres. De oude recreatiezaal van de priesterstudenten is nu als feestzaal in gebruik en recentelijk uitgebreid met een buitenterras. Bij de Feestzaal kunnen diverse slaapkamers worden gecombineerd zodat alle feestgangers kunnen blijven overnachten. Bij de feestzaal zijn dus mogelijkheden genoeg! Er is ruimte voor 15 tot 100 personen.
Verzorging Volledige verzorging
Personen 150
Meer informatie

De Buitenhorst - De Buitenhorst

Zoekt u een mooie, luxe grote groepsaccommodatie tot 67 personen dan bent u bij De Buitenhorst aan het juiste adres. U heeft de beschikking over onze gehele accommodatie.
Verzorging Zelfverzorging
Personen 67
Prijs vanaf € 3.560,00
Meer informatie

Landgoed de Berckt - Landgoed de Berckt

Niets is mooier dan met een grote groep het hele landgoed te gebruiken. Alles kan dan gebruikt en ingericht worden naar eigen wensen en ideeën. Met het Kasteel, de Kasteelboerderij, de tuinen, de voorzieningen en de tien cafeetjes beschik je over een compleet centrum dat echt geschikt is voor grote evenementen.
Verzorging Zelfverzorging
Personen 3000
Meer informatie

De Nieuwe Erf - Het Dorpsplein

Het Dorpsplein beschikt over 9 studio's die standaard ingericht zijn voor 6 personen (in overleg zijn extra bedden bij te plaatsen) en een heus overdekt dorpsplein met diverse subruimten en natuurlijk de echte Brabantse herberg.
Verzorging Volledige verzorging
Personen 81
Slaapkamers 9
Meer informatie

Landgoed de Berckt - Legioenzaal

Het heeft even geduurd voordat de Legioenzaal er eindelijk was maar de mogelijkheden zijn dan ook enorm. De zaal zelf is ook enorm er kunnen maar liefst 100 tot 4000 personen in, maar de bouwstijl geeft niet de indruk van massaliteit. De legioenzaal heeft duizend gezichten en is dan moeilijk in één beschrijving te vangen. Kom kijken en laat u inspireren.
Verzorging Zelfverzorging
Personen 4000
Meer informatie

Beukenhof - Hieronymuszaal

Aan de voorzijde van groepsaccommodatie Beukenhof ligt deze rustige zaal met veel daglicht dat aan beide zijde door grote ramen naar binnenvalt. Gecombineerd met een “eigen” bar Gaudentia en het met glas overdekte terras is dit een perfecte gelegenheid om het nuttige met het aangename te combineren. Hier kan men in alle rust en de beslotenheid van de eigen groep werken en ontspannen in totale privacy. 40-125 personen.
Verzorging Volledige verzorging
Personen 125
Meer informatie

De Strandhoeve - Suyderzee

Luxe groepsaccommodatie tot 53 personen, privésanitair, (zelf)verzorging mogelijk, lastminute korting, aanpassingen mindervaliden, nabij Blokzijl en Giethoor.
Verzorging Zelfverzorging
Personen 50
Slaapkamers 15
Prijs vanaf € 1.750,00
Meer informatie

De Nieuwe Erf - De Nieuwe Erf

Luxe romantiek is misschien wel de beste manier om de sfeer van De Nieuwe Erf te omschrijven. Aan de rand van Diessen in het Brabantse land, niet ver van de Beekse Bergen, wacht u een gul en gastvrij onthaal.
Verzorging Volledige verzorging
Personen 250
Slaapkamers 44
Meer informatie

Beukenhof - Beukenhof

Grote evenementen worden vaak meer dan een jaar vooruit gepland. Regelmatig is Beukenhof op die termijn nog exclusief voor uw groep te boeken. U kunt puur de gehele accommodatie huren en de rest zelf invullen maar u kunt er ook voor kiezen Beukenhof alles op maat te laten leveren. De flexibele instelling maakt veel mogelijk. Graag bespreken we met u de mogelijkheden. Overnachtingen vanaf 175 tot 360 personen.
Verzorging Volledige verzorging
Personen 1000
Meer informatie