Beukenhaeghe

Beukenhaeghe

Accommodatie: Beukenhaeghe
Provincie: Noord-Brabant
Plaats: Moergestel
Personen: 40
Slaapkamers: 8

Voor kinderen heeft Beukenhaeghe speeltoestellen en skelters, zodat ieder kind zich prima vermaakt. ‘s Ochtends kunt u heerlijk genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Hebt u speciale wensen voor uw verblijf? In overleg is er heel veel mogelijk!

Activiteiten
Ook is het mogelijk in de nabije omgeving te gaan (boeren)golfen, kanoën of bijvoorbeeld op forel te vissen. De ons omringende, gezellige, historische dorpen, zijn uitgerust met een keur aan diverse winkels, het winkelen of terrasje pikken is dan ook een aangename bezigheid.
Hebt u behoefte aan wat extra ontspanning, dan biedt Beuken Haeghe de mogelijkheid om gebruik te maken van de aanwezige sauna. Als extra kunt u dan eventueel ook genieten van de lichttherapie.Ook voor u en uw familie is het bij ons prima vertoeven. Zo brengt u vanuit onze locatie gemakkelijk een bezoek aan de Efteling, Safaripark Beekse Bergen, Lolland en Autotron. Deze liggen allemaal binnen een straal van 10a 25 km.

Vergaderen
Bent u op zoek naar een sfeervolle ruimte voor uw vergadering, brainstormsessie of training? Dan biedt Beuken Haeghe u alles wat u zoekt. Een rustgevende en informele entourage welke erop is gericht u een onvergetelijk verblijf te bezorgen. Daarbij zijn er acht luxe en comfortabele gastenverblijven, waar u kunt genieten van 100% privacy.
 

Zit de boeking van uw voorkeur er niet tussen?

In overleg met Beukenhaeghe komt u er vast wel uit. Bel gerust met 0486-477733.

Telefoon 0486-477733
E-mail beukenhaeghe@stergroep.nl
  • Reserveren
  • Niet beschikbaar
  • Beschikbaar
  • Aankomst mogelijk
  • Geselecteerd
Informatie aanvragen

Vindt u het prettiger telefonisch te boeken?

Bel gerust met 0486 47 47 01