De Vilt

De Vilt

Accommodatie: De Vilt
Provincie: Noord-Brabant
Plaats: Beugen
Personen: 40
Slaapkamers: 8

Groepsaccommodatie De Vilt is geschikt voor maximaal 40 personen. De sfeervolle recreatieruimte en professionele keuken zijn van alle gemakken voorzien. De accommodatie heeft 8 slaapkamers van 4 en 6 personen waarvan 5 op de begane grond. Elke slaapkamer heeft zijn eigen thema en is voor zien van douche, wastafel en toilet. Een van de slaapkamers heeft aangepast sanitair.

Buiten is een groot volledig omhiend speelveld voor een partijtje voetbal of basketbal. Er is o.a. een klimrek, vogelnestschommel, zandbak, jeu de boulesbaan, groot schaakspel, pingpongtafel en een voetbaltafel aanwezig waar zowel jong als oud zich goed mee kan vermaken. Natuurlijk is er een overdekt terras en gelegenheid voor kampvuur in stookpotten. Verder is er nog een dierenweide met o.a. ezeltjes, alpaca's, pony’s, hangbuikzwijntjes en kippen.

 • Internet / wifi
 • Kindermeubilair
 • Nabij openbaar vervoer
 • Nabij stad/dorp (< 3km)
 • Nabij water (< 3km)
 • PrivĂ© terras
 • Sport- en spelactiviteiten
 • Zelfverzorging
"Al jaren lang ons top vakantie adres voor onze speciale doelgroep > kinders met een beperking. "
"Het was super! Wij hebben genoten met 12 personen. We kregen zelfs champagne en oliebollen met nieuwjaar. Goed verzorgde accommodatie! "
"Perfecte locatie voor een gezellig weekend! Uitstekende faciliteiten, schoon, netjes, alles aanwezig. Voor een weekend met de kinderen is er meer dan voldoende speelruimte en zijn er volop spelletjes in de kast. Ideaal voor een grote familie of meerdere gezinnen met de kids."
"We zijn ontzettend blij voor De Vilt te hebben gekozen. We gaan ieder jaar met zo'n 30-35 personen op vriendenweekend en meestal is het een uitdaging om de combinatie van een groot genoeg alsmede gezellig huis te vinden. Met De Vilt zaten we goed. Ontzettend gezellig ingericht, fijne slaapkamers (geen enorme slaapzalen, zoals in vele accommodaties), een ruime keuken met alle voorzieningen en leuke extra's zoals een goedgevulde spelletjeskast, een tafelvoetbaltafel, levensgroot schaakspel, dieren om het huis en een welkomstpakketje. We hebben het ontzettend naar ons zin gehad en zitten voor het eerst te denken om een volgende keer terug te keren, in plaats van een nieuw huis te zoeken :-)"
"alles is daar helemaal voor elkaar. niets aan toe te voegen. groet Arno."
"Heerlijke accommodatie. Van alle gemakken voorzien, niets wat we konden bedenken wat niet aanwezig was. Daarnaast de sfeer van de gehele accommodatie is top door de huislijke aankleding en inrichting. Een heel groot pluspunt de overkapping buiten, wat een fijne plek. "
"De Vilt is een geweldige accommodatie, met veel luxe, goede bedden, uitgebreide keuken en veel speel faciliteiten voor kinderen, zowel binnen als buiten. "
"geweldige locatie voor grote groepen."
"Wij hebben met onze "tientjes club" genoten van een mooi weekend. Zeer praktisch en goed ingerichtte schone keuken. Bbq en vuurkorf zorgden mede voor ontspannen sfeer buiten. Ideale samenwerking met bezorgservice Spar. Mooi gebied voor wandelen en fietsen. S' avonds binnen gezellig bij de haard. "
"Prettig huis met prima keuken inrichting.Gastvrij, schoon en gezellig huis,mooie omgeving."

Zit de boeking van uw voorkeur er niet tussen?

In overleg met De Vilt komt u er vast wel uit. Bel gerust met 0486-477752.

Telefoon 0486-477752
E-mail devilt@stergroep.nl
Website www.groepsaccommodatiedevilt.nl

Activiteiten

Onderstaand activiteiten voor De Vilt

Prijslijst

Onderstaand prijslijst voor De Vilt

 • Reserveren
 • Niet beschikbaar
 • Beschikbaar
 • Aankomst mogelijk
 • Geselecteerd
Informatie aanvragen

Vindt u het prettiger telefonisch te boeken?

Bel gerust met 0486 47 47 01