Voorhuys

Beukenhaeghe

Accommodatie: Voorhuys
Provincie: Noord-Brabant
Plaats: Moergestel
Personen: 22
Slaapkamers: 8

Het Voorhuys is een lichte, ruime accommodatie voor (max.) 22 personen. De grote leefruimte met luxe open keuken en lange tafel heeft twee gezellige zithoeken waarvan één met kachel.

Omgeving:
Onze accomodatie ligt op slechts een steenworp afstand van het natuurgebied de Oisterwijkse Bossen en Vennen. Hier kunt u in alle seizoenen eindeloos wandelen/ fietsen en neerstrijken in één van de vele gezellige cafés of restaurants. Bij de Natuurpoort  Groot Speijck zijn wandel -en fietsroutes verkrijgbaar. De karakteristieke dorpen Oisterwijk en Oirschot zijn beide sowieso een bezoekje waard. Om te winkelen, maar ook om culinair te genieten.
Tilburg, de dichtsbijzijnde stad, heeft verrassend veel te bieden. Wat dacht u van het Textielmuseum en De Pont (volgens velen het mooiste museum voor moderne kunst in Nedeland), of de pas ontwikkelde Spoorzone en het gebied rondom de Piushaven met allerlei hippe eettentjes, conceptstores andere en originele winkeltjes. Deze laatste zijn trouwens ook volop te vinden in het 'dwaalgebied' in en rondom de Noordstraat, de Nieuwlandstraat en de Tuinstraat.Rondom de Heuvel, de Korte Heuvel en Heuvelstraat vindt u de bekende winkelketens, café's en restaurants.
Tenslotte heeft Tilburg o.a. verschillende bioscopen, een schouwburg, een binnenzwembad, kinderspeelparadijs en een schaatsbaan.
In de nabije omgeving bevinden zich safaripark De Beekse Bergen ( Hilvarenbeek), de historische stad 's Hertogenbosch en natuurlijk De Efteling (Kaatsheuvel).    

Zit de boeking van uw voorkeur er niet tussen?

In overleg met Beukenhaeghe komt u er vast wel uit. Bel gerust met 0486-477733.

Telefoon 0486-477733
E-mail beukenhaeghe@stergroep.nl
  • Reserveren
  • Niet beschikbaar
  • Beschikbaar
  • Aankomst mogelijk
  • Geselecteerd
Informatie aanvragen

Vindt u het prettiger telefonisch te boeken?

Bel gerust met 0486 47 47 01