‘Stel zelf je teambuildingsuitje samen’

Locatie: Landgoed de Biestheuvel
Plaats: Hoogeloon

De groepsaccommodatie
Groepsaccommodatie Landgoed de Biestheuvel in Hoogeloon is een unieke locatie voor groepen/ collega’s/teamleden om een onvergetelijke belevenis te ervaren op het gebied van outdoor met Brabantse gastvrijheid. De groepsaccommodatie ligt in de regio Brabant. Groepsaccommodatie Landgoed de Biestheuvel kan arrangementen voor groepen van 10 tot 1000 personen aanbieden. Dit kunnen volledig verzorgde dagen zijn vol afwisselende outdoor groepsactiviteiten, groepsworkshops en teambuilding groepsactiviteiten. Alle groepsactiviteiten die groepsaccommodatie Landgoed de Biestheuvel aanbiedt zijn leuk en uitdagend, maar de ene groepsactiviteit vergt meer inspanning dan de andere. Het is te veel om op te noemen, maar één ding is zeker: voor bedrijfsuitjes, personeelsfeesten, familiedagen of teambuilding groepsactiviteiten is er voldoende inspiratie en zijn er mogelijkheden genoeg. Alles kan op één locatie plaatsvinden, ideaal voor uw bedrijfsuitje of personeelsfeest. De groepsaccommodatie heeft vier verschillende zalen waaraan geen zaalhuur verbonden is.

Arrangement en groepsactiviteiten
Groepsaccommodatie de Biestheuvel biedt meer dan 40 creatieve en outdoor groepsactiviteiten aan in arrangementen, die u zelf op aanvraag kunt samenstellen. Wat dacht u bijvoorbeeld van Bamboe Building of Highland Games als groepsactiviteit met collega’s/teamleden? Voor een gezonde dosis spanning is er de Moordtocht. Doet uw groep het liever wat rustiger aan? Dan is een gezellig ritje door De Kempen in een Dafje een aanrader! Liefhebbers van koken in de groep? Dan moet u de groepsactiviteit Adventure Cooking gaan doen; oerouderwets koken op een vuurtje in een tipitent. Ook kan uw groep kiezen voor groepsactiviteiten als wandklimmen, workshops parfum maken, drummen, of paintballen!
 
Veiligheid en kwaliteit
De veiligheidsnorm ligt bij alle groepsactiviteiten op een zeer hoog niveau. Groepsaccommodatie Landgoed de Biestheuvel is lid van de RECRON (Recreatie Ondernemers Nederland), de enige brancheorganisatie voor de verblijfs- en dagrecreatiebedrijven in Nederland. Alle groepsactiviteiten vinden plaats onder begeleiding van deskundige en ervaren instructeurs, waardoor kwaliteit en veiligheid zijn gewaarborgd voor uw groep. Kiezen voor groepsaccommodatie Landgoed de Biestheuvel betekent kiezen voor een groepsaccommodatie waar plezier en veiligheid tijdens de groepsactiviteiten hand in hand gaan.


 

Postadres

SterGroep
Postbus 138
5360 AC Grave

info@stergroep.nl
0486 47 47 01
 

Bereikbaar op

Maandag08:45 - 17:00 uur
Dinsdag08:45 - 17:00 uur
Woensdag08:45 - 17:00 uur
Donderdag08:45 - 17:00 uur
Vrijdag08:45 - 17:00 uur