De Heidebloem

Onze huizen


Recreatiepark De Heidebloem - De Heideheuvel

De Heideheuvel is een luxere accommodatie welke geschikt is voor het verblijf van 30 personen. Er...
Prijs vanaf € 1.000,00
  • Zelfverzorging
  • 30 Personen
  • 8 Slaapkamers

Recreatiepark De Heidebloem - De Heidehof

De Heidehof is een luxe 5-sterren accommodatie. De accommodatie biedt de mogelijkheid voor het...
Prijs vanaf € 1.350,00
  • Zelfverzorging
  • 24 Personen
  • 12 Slaapkamers

Genieten van natuur en cultuur...

De Heidebloem groepsaccommodaties zijn gelegen aan de rand van natuurgebied de Maashorst, het grootste aaneengesloten natuurgebied in Noordoost Brabant.

Recreatiepark de Heidebloem beschikt over drie verschillende typen groepsaccommodaties. De drie groepsverblijven bieden plaats aan groepen van 24, 30 en 40 personen en variëren ieder in luxe en comfort; van stapelbedden tot luxe hotelkamers. Hierdoor vindt u bij de Heidebloem vast een geschikte accommodatie afgestemd op uw wensen en eisen! De ongedwongen sfeer, onze flexibiliteit en vooral onze persoonlijke aandacht maken uw verblijf op ons park tot een gezellige tijd om er echt even helemaal uit te zijn met familie, vrienden of collega’s.

Een gezellig familieweekend in de bossen, met z’n allen ’s ochtends de wandelschoenen aan om de Maashorst te verkennen, een GPS tocht met collega’s of een picknick met vrienden op de hei. Wat uw doel ook is, recreatiepark de Heidebloem biedt verschillende accommodaties en arrangementen voor een prettig verblijf in Noordoost Brabant.

deheidebloem.nl