De Turfhoeke

Onze huizen


De Turfhoeke - De Turfhoeke

Een verblijf bij de Turfhoeke is uniek. Iedere gast bieden we een bijzondere belevenis met...
Prijs vanaf € 1.650,00
  • Zelfverzorging
  • 20 Personen
Comfortabel genieten tussen weiland en water!

Wij geloven dat samen zijn, contact met elkaar maken en bovenal mooie herinneringen creëren echt belangrijk is in het leven. De Turfhoeke is de plek om tijd door te brengen met je dierbaren; om samen tot rust te komen, nieuwe energie op te doen, en weer eens écht tijd voor elkaar te hebben. Kom ook bij ons mooie momenten verzamelen!

Contact met elkaar

Uitgebreid samen koken in de royale keuken rijk voorzien van apparatuur en servies om daarna uitgebreid te tafelen aan de grote, eikenhouten Pake Sytze tafel. De mooie bar en ruime bank maken de huiskamer tot heerlijke plek om met zijn allen gezellig te kletsen en te borrelen. 

Genieten & Ontspannen
Samen lachen om de herinneringen van vroeger, buiten op het fijne terras 's avonds bij de buitenhaard; erg gezellig! .
Kom heerlijk tot rust in de zeer comfortabele bedden in één van de 8 ruime twee- of driepersoons slaapkamers. Geniet van je eigen slaapkamer met luxe badkamer. Iedereen kan mee; er zijn ook 2 slaapkamers ingericht voor minder validen.

Uniek
Een verblijf bij de Turfhoeke is uniek. Iedere gast bieden we een bijzondere belevenis met nét dat beetje extra: het luxe interieur van Pilat en Pilat, boxspringbedden, wifi in de hele accommodatie, een pan soep of opgemaakte bedden bij aankomst, diverse buitenactiviteiten op ons terrein. De mogelijkheden zijn eindeloos. 
De Turfhoeke is ook zeer geschikt voor vergaderingen, trainingen en andere zakelijke bijeenkomsten.

De Turfhoeke ligt in de weilanden direct aan de Opsterlandse Compagnonsvaart (Turfroute); een mooi startpunt om te wandelen, fietsen, musea te bezoeken, te vissen of te varen. De Turfhoeke zit op korte afstand van prachtige natuurgebieden, waar je naar hartenlust kunt