De Wolfskuil

Onze huizen


De Wolfskuil - De Hoeve

Wilt u met 16 personen weg? Huur dan de moderne Hoeve! Een grote woonkamer met open keuken nodigt...
Prijs vanaf € 975,00
  • Zelfverzorging
  • 17 Personen
  • 8 Slaapkamers

De Wolfskuil - De Jorishoeve

Een moderne groepsaccommodatie voor 28 personen midden in het bos. De woonkamer met open keuken is...
Prijs vanaf € 1.495,00
  • Zelfverzorging
  • 30 Personen
  • 14 Slaapkamers

De Wolfskuil - Joris

Lekker met 12 personen weg? Huur dan de warm ingerichte Joris. Vanuit de woonkamer kijkt u uit over...
Prijs vanaf € 825,00
  • Zelfverzorging
  • 13 Personen
  • 6 Slaapkamers

Rust, ruimte, natuur & actie... De Wolfskuil!

De Wolfskuil is gelegen in het bos tussen de rivieren Vecht en Regge bij het mooie stadje Ommen. De vier goed verzorgde groepsaccommodaties liggen midden in 16 hectare bos. De Wolfskuil biedt uiteenlopende groepen een avontuurlijk verblijf met mogelijkheden voor activiteiten en dat tegen een acceptabele prijs.

De Groepsaccommodaties
De vier accommodaties zijn kleurrijk ingericht en hebben allemaal een eigen buitenruimte. De Blokhut (22 personen) ligt midden in het bos naast een zandkuil. Het biedt veel privacy en rust. De Repelaerhoeve (35 personen) kijkt uit de weilanden met het Giethmerkerkbruggetje dat over de Regge loopt. Er is een aparte zithoek naast de grote leef- en eetruimte. De Mowglihut (22 personen) heeft op het terras een buitenhaard en is vlakbij het sportveld. De modern ingerichte De Jorishoeve (12-16-28 personen) heeft in de hal een groot schaakspel. De groepsaccommodatie heeft slaapkamers voor 2 personen.

Het terrein
Op het terrein van de Wolfskuil vindt u een sportveld, speeltoestellen, tafeltennistafels en een Outdoor bos. Er is een speel-o-theek met onder andere zeskamp materiaal, levend Stratego en klootschieten. In het Outdoor bos kunt u onder begeleiding op 18 verschillende wijzen het bos beklimmen. En wat dacht u van een Fotokompas tocht? Of kanoën op de Vecht? Er zijn volop mogelijkheden.

Koken
U kunt zelf koken. Maar u kunt ook avontuurlijk bij ons koken! Maak eigen pizza’s in onze steenovenpizza of kook op open vuur met de Tundragrill. Natuurlijk kan barbecueën ook of maaltijden uit een restaurant laten bezorgen. Wij helpen u graag met een op maatgemaakt programma!

De omgeving
Jong en oud vermaakt zich volop bij De Wolfskuil. Vanuit alle groepsaccommodaties loopt u zo het bos in. U kunt naar hartenlust fietsen naar plaatsjes als Den Ham en Dalfsen door de mooie omgeving van het Vechtdal met heide, rivieren, heuvels en bos. Voor een kop koffie komt u de pittoreske plaatsjes tegen zoals Den Ham, Beerze en Dalfsen. Kenmerkend voor Overijssel zijn de landgoederen, waarvan Vilsteren en Rechteren in de directe omgeving te vinden zijn. Ook bent u in de buurt van de Hanzestad Zwolle, Avonturenpark Hellendoorn en Dierenpark Emmen.

wolfskuil.nl