De Schouw

't Volderke

Accommodatie: De Schouw
Provincie: Noord-Brabant
Plaats: Dongen
Personen: 16
Slaapkamers: 6

De Schouw is een vakantiehuis met 6 slaapkamers voor maximaal 16 personen. Een kinderbedje is natuurlijk altijd bij te plaatsen op de slaapkamers. Alle kamers beschikken over douche en toilet en zijn aangepast voor onze mindervalide gasten.

De huiskamer is sfeervol ingericht met zithoek met bankstellen, sfeerhaard, lcd-televisie, dvd-speler, draadloos-internet, beamer en audioapparatuur. De open keuken straalt gemoedelijkheid uit en is voorzien van alle gemakken. Het zeer ruime terras grenst aan het vakantiehuis en door de tuindeuren krijgt u een overzichtelijk uitzicht over het terrein. Ook speeltoestellen en sportveldje zijn natuurlijk aanwezig.

 • Internet / wifi
 • Kindermeubilair
 • Locatie exclusief voor uw gezelschap
 • Privé terras
 • Rolstoel toegankelijk
 • Speeltuin
 • Sport- en spelactiviteiten
 • Zelfverzorging
" Een prettige en ruime locatie waar het goed vertoeven is, zowel voor grote als kleine gezelschappen die een leuk en gezellig weekend willen hebben. We hebben er met 21 leden van popkoor WhatEver uit Maurik een super weekend doorgebracht. Het eerste koorweekend in ons tweejarig bestaan. We hebben genoten, zowel op het gebied van zingen, zangoefeningen in de vorm van een workshop, lekker koken en eten, samenzijn en plezier hebben met en om elkaar. Zeker een aanrader! "
"Een prettige locatie waar het goed vertoeven is."
"Een bijzonder ruim en praktisch huis (met goede geluidsisolatie) in een prachtige omgeving!"
"Met 15 personen genoten van ons verblijf in De Leilinde. Mooi gezellig huis en zeer behulpzame eigenaars. top!!!!!"
"Met een groep senioren van Brabantzorg Reizen hebben we een midweek in september 2018 in de accommodatie de Leilinde van 'T Volderke doorgebracht. Idealen grote kamers met goede zorgvoorzieningen en de nodige hulpmiddelen waren aanwezig. Ook de woon- en zitkamer zijn ruim met een een grote open keuken. Het fornuis was voor een grote groep aan de kleine kant. We hebben enkele keren gebruik gemaakt van hun eigen Catering Het Veurhuis dat goed verzorgd was. 't Volderke ligt in een buitengebied, ver achteraf langs een secundaire weg waar het gevaarlijks is om te lopen. Aan de overkant van de accommodatie is een grote tuin met vermakelijkheden. Het verblijf is voor onze groep voor herhaling vatbaar"
"Wij hebben met 8 cliënten een midweek gelogeerd in de Landerij. Een mooi ruim vakantiehuis. De ontvangst was hartelijk (de koffie stond klaar) en we konden alle benodigdheden krijgen die wij nodig hadden als zorggroep. Warm en koud buffet besteld en dit was lekker en ruim voldoende. Heerlijk s 'avonds om het houtvuur. Zeker voor herhaling vatbaar! "
"Her is een prima accommodatie om naar toe te gaan, we waren hier voor de vijfde keer. De beheerde en het personeel zijn zeer vriendelijke mensen, gemoedelijk en behulpzaam. Het meubilair in de huiskamer is alleen niet geschikt voor oudere mensen, zeer laag en bijna niet mogelijk om zelf uit op te staan, we zijn dit jaar ook veel in de keuken blijven zitten. Met hartelijke groet Ada van Opstal "
"Wij hebben ons bezoek aan De Schouw als prettig ervaren. Ontvangst was goed, vragen werden opgelost en zelfs tijdens de avonduren is Johan bij ons langs geweest om ons TV probleem op te lossen en een niet werkend hoog/laag bed te herstellen. Volgende vakantie is weer geboekt. Rivas Zorggroep Gorinchem afdeling Waterpoort 1 "
"Radboud"
"Ruim. Schoon. Van alle gemakken voorzien. Prima ligging. Goed georganiseerd. Hartelijke ontvangst. Alles prima in orde. Een aanrader. "

Zit de boeking van uw voorkeur er niet tussen?

In overleg met 't Volderke komt u er vast wel uit. Bel gerust met 0486-477753.

Telefoon 0486-477753
E-mail volderke@stergroep.nl
Website www.volderke.nl

Activiteiten

Onderstaand activiteiten voor De Schouw

Prijslijst

Onderstaand prijslijst voor De Schouw

 • Reserveren
 • Niet beschikbaar
 • Beschikbaar
 • Aankomst mogelijk
 • Geselecteerd
Informatie aanvragen

Vindt u het prettiger telefonisch te boeken?

Bel gerust met 0486 47 47 01