De Turfhoeke

De Turfhoeke

Accommodatie: De Turfhoeke
Provincie: Friesland
Plaats: Gorredijk
Personen: 20

Contact met elkaar
Uitgebreid samen koken in de royale keuken rijk voorzien van apparatuur en servies om daarna uitgebreid te tafelen aan de grote, eikenhouten Pake Sytze tafel. De mooie bar en ruime bank maken de huiskamer tot heerlijke plek om met zijn allen gezellig te kletsen en te borrelen. 

Genieten & Ontspannen
Samen lachen om de herinneringen van vroeger, buiten op het fijne terras 's avonds bij de buitenhaard; erg gezellig! .
Kom heerlijk tot rust in de zeer comfortabele bedden in één van de 8 ruime twee- of driepersoons slaapkamers. Geniet van je eigen slaapkamer met luxe badkamer. Iedereen kan mee; er zijn ook 2 slaapkamers ingericht voor minder validen.

Uniek
Een verblijf bij de Turfhoeke is uniek. Iedere gast bieden we een bijzondere belevenis met nét dat beetje extra: het luxe interieur van Pilat en Pilat, boxspringbedden, wifi in de hele accommodatie, een pan soep of opgemaakte bedden bij aankomst, diverse buitenactiviteiten op ons terrein. De mogelijkheden zijn eindeloos. 
De Turfhoeke is ook zeer geschikt voor vergaderingen, trainingen en andere zakelijke bijeenkomsten.

 Recreatieve mogelijkheden
 De Turfhoeke ligt in de weilanden direct aan de Opsterlandse Compagnonsvaart (Turfroute); een mooi startpunt om te wandelen, fietsen, musea te bezoeken, te vissen of te varen. De Turfhoeke zit op korte afstand van prachtige natuurgebieden, waar je naar hartenlust kunt wandelen fietsen en genieten van alles wat de natuur daar te bieden heeft. Vanuit de accommodatie heb je direct aansluiting op het fietsknooppuntennetwerk.
Maar ook op het terrein is voldoende te beleven: vissen aan de waterkant, kanoën op de vaart ( 5 kano's staan gratis ter beschikking!), springen op de grote trampoline, etc. En wat dacht u van onze verschillende arrangementen die op het terrein mogelijk zijn, zoals palingroken, handboogschieten of wie kan het snelste een katapult bouwen bij Expeditie Robinson. De mogelijkheden zijn eindeloos.

"Een ideale accommodatie voor een gezinsgroep van 0-80. Alles is er en in ruime mate. Modern, met een ongekend hoog comfort, zoals een badkamer bij elke slaapkamer en heerlijke bedden. Mooie inrichting en toch stoer genoeg. Een fijne tuin, heerlijk voor kinderen....wat wil een mens nog meer? "

Zit de boeking van uw voorkeur er niet tussen?

In overleg met De Turfhoeke komt u er vast wel uit. Bel gerust met 0486-477734.

Telefoon 0486-477734
E-mail deturfhoeke@stergroep.nl
Website www.deturfhoeke.nl

Activiteiten

Onderstaand activiteiten voor De Turfhoeke

Prijslijst

Onderstaand prijslijst voor De Turfhoeke

  • Reserveren
  • Niet beschikbaar
  • Beschikbaar
  • Aankomst mogelijk
  • Geselecteerd
Informatie aanvragen

Vindt u het prettiger telefonisch te boeken?

Bel gerust met 0486 47 47 01