Groepsaccommodatie 16 Personen

Groepsaccommodatie 16 personen 

Van Noord Brabant tot Gelderland, Zeeland, Overijssel, Drenthe, Friesland en Limburg. Stergroep biedt op 27 toplocaties in Nederland voor kleine en grote groepen een waaier aan groepsaccommodaties. Voor uw groep van 16 personen vindt u hier de meest geschikte accommodaties.


Groepsaccommodaties op maat voor 16 personen

Met zoveel verschillende accommodaties bieden de leden van de Stergroep unieke verblijfsmogelijkheden voor diverse groepen. Hier richten we ons op een groep die bestaat uit 16 personen. Waar kunt u dan terecht binnen onze groep?


Overzicht groepsaccommodaties voor 16 personen per provincie.

Stergroep is actief in 7 provincies in Nederland. Per provincie geven we hier de groepsaccommodaties die het best aansluiten op een groep van 16 personen:


NOORD BRABANT

Ideale groepsaccommodaties voor 16 personen in Noord Brabant:


Beukenhof – Biezenmortel

In het midden van Brabant vindt u Beukenhof. Ggelegen bij de zandverstuivingen van de Loonse en Drunense Duinen vindt u er een prachtige, groene en unieke omgeving. In een van de 9 groepsaccommodaties biedt Beukenhof plaats aan maximaal 17 personen, ideaal voor uw groep van 16 personen. Alle info over Beukenhof.
 

’t Volderke – Dongen

Gelegen in een mooi natuurgebied in het gebied tussen Dongen en Kaatsheuvel vindt u ’t Volderke waar u o.a. in een luxueuze groepsaccommodatie voor 16 personen kunt genieten. Alle info over ‘t Volderke.
 

De Vilt – Beugen

Nabij de Duitse grens en niet ver van Nijmegen ligt het Brabantse Beugen waar u op Stergroep locatie de Vilt sfeervolle groepsaccommodaties vindt. Een van deze accommodaties is precies geschikt voor 16 personen. Alle info over De Vilt.
 

De Aalshof – Haps

Opgebouwd uit leem en stro biedt De Aalshof een bijzondere groepsaccommodatie in Brabant. Met een accommodatie die voldoende ruimte biedt aan groepen tot 20 personen kunt u hier met 16 personen natuurlijk ook prima uit de voeten. Geniet van het 5-sterren verblijf en het mooie noordoostelijke deel van Noord Brabant. Alle info over De Aalshof.
 

LIMBURG

Ideale groepsaccommodaties voor 16 personen in Limburg:


Landgoed de Berckt – Baarlo

Met 8 afzonderlijke groepsaccommodaties biedt Landgoed de Berckt in totaal maar liefst aan 400 personen accommodaties van topniveau. Poortgebouw Keuken van dit kasteel en landgoed is perfect geschikt voor een groep van 16 personen. Alle info over Landgoed de Berckt.


ZEELAND

Ideale groepsaccommodaties voor 15 personen in Zeeland:


In de Boogerd Recreatie – Burgh Haamstede

In totaal biedt In de Boogerd Recreatie accommodatie voor 178 personen in 7 verschillende huizen en hoeves. Huis Zonneduin biedt plaats aan maximaal 18 personen waar u dus met uw groep van 16 verzekerd bent van een ruime groepsaccommodatie. Alle info over In de Boogert.
 

OVERIJSSEL

Ideale groepsaccommodaties voor 16 personen in Overijssel:


’t Borghuis – Losser

Met een accommodatie voor 20 en 16 personen vindt u altijd de juiste groepsaccommodatie voor 16 personen. Alle verblijven zijn gebouwd in typisch Twentse stijl. Bovendien beidt ’t Borghuis vele faciliteiten in het hart van het mooie Twente. Alle info over ‘t Borghuis.


De Eikenhorst – Steenwijk

Met een fraaie groepsaccommodatie voor maximaal 20 personen kunt u op De Eikenhorst prima vertoeven met uw groep van 16. Gelegen op een terrein van 2 Ha heeft hier letterlijk alle ruimte voor uw groep. Alle info over De Eikenhorst.


’t Keampke – De Lutte

Met 1 accommodatie voor maximaal 16 personen en nog 2 voor 20 kunt u hier kiezen uit passend tot ruim voor uw gezelschap van 16 personen. Ontdek het mooie Twente vanuit deze prachtige locatie. Alle info over ‘t Keampke.
 

De Wolfskuil – Ommen

In 16 Ha bos vindt u 6 verschillende accommodaties voor diverse groepsgroottes. Een van de groepsaccommodaties is perfect geschikt voor maximaal 16 personen. Alle info over De Wolfskuil.
 

De Strandhoeve – Baarlo

Naast diverse grote groepsaccommodaties biedt De Strandhoeve ook een B&B voor groepen tot 16 personen. het Nationaal Park De Weerribben-Wieden en Giethoorn liggen in de directe omgeving. Verder vindt u op De Strandhoeve heel veel luxe en comfort in een prachtig kader. Alle info over De Strandhoeve.