Groepsaccommodatie 20 Personen

Wanneer u voor een groep van 20 personen een geschikte groepsaccommodatie zoekt bent u bij Stergroep altijd aan het juiste adres. Met 23 toplocaties in de 7 mooiste provincies van Nederland kunt u met uw groep van 20 op diverse locaties terecht.


De meest geschikte groepsaccommodatie voor 20 personen.

U kunt de zoekfunctie gebruiken die u vindt op onze Homepage, maar voor een groep van 20 personen hebben wij hier alle interessante accommodaties nog eens overzichtelijk op een rijtje gezet.


Overzicht groepsaccommodaties voor 20 personen per provincie.

Stergroep is actief in 7 provincies in Nederland. Per provincie geven we hier de groepsaccommodaties die het best aansluiten op een groep van 20 personen:


NOORD BRABANT

Ideale groepsaccommodaties voor 20 personen in Noord Brabant:


Landgoed De Biestheuvel – Hoogeloon

Groen, rust en volop natuur in de directe omgeving, dat biedt Landgoed De Biestheuvel. Voor uw groep van 20 personen vindt u er 4 groepsaccommodaties die ruimte bieden voor maximaal 24 personen. Alle info over Landgoed De Biestheuvel.
 

Beukenhof – Biezenmortel

Met een fraaie accommodatie die ruimte biedt tot 24 personen kunt u hier met uw groep van 20 prima verblijven. Gesitueerd in een voormalig Kapucijnenklooster vindt u heir de ideale locatie voor uw zakelijk congres, team-building of recreatief verblijf. Alle info over Beukenhof.
 

De Buitenhorst – Schaijk

De Buitenhorst biedt in 3 paviljoens ruimte aan verschillende groepen. Twee van deze accommodaties zijn geschikt voor groepen tot 24 personen, voldoende ruimte dus wanneer u met een groep van 20 personen wilt genieten van de fraaie omgeving en het comfortabele verblijf. U kunt kiezen uit volledige verzorging of zelfverzorging. Alle info over De Buitenhorst.
 

De Aalshof – Haps

Ongetwijfeld de meest duurzame groepsaccommodatie uit onze Stergroep. Gebouwd uit leem en stro vindt u hier een prachtige 5-sterren groepsaccommodatie die ruimte biedt aan 20 personen. Gelegen in het landelijke Haps in het noordoosten van Brabant. Alle info over De Aalshof.
 

LIMBURG

Ideale groepsaccommodaties voor 20 personen in Limburg:


Landgoed de Berckt – Baarlo

Een toplocatie in het noorden van Limburg. U vindt er 8 afzonderlijke accommodaties in en om het landgoed en het kasteel. Een van deze groepsaccommodaties is geschikt voor groepen tot 24 personen zodat u er met twintig personen zeker voldoende ruimte vindt. Alle info over Landgoed de Berckt.
 

Vakantie Meerlo – Meerlo

Aan de rand van een mooi natuurgebied, gelegen in het centrum van het dorpje Meerlo vindt u hier eeuwenoude herenhuizen die omgetoverd zijn tot prachtige groepsaccommodaties. Een van de 3 accommodaties biedt perfect plaats voor een groep van 20 personen. Alle info over Vakantie Meerlo.
 

ZEELAND

Ideale groepsaccommodaties voor 20 personen in Zeeland:


In de Boogerd Recreatie – Burgh Haamstede

Gelegen aan de kust op een locatie tussen duinen en bossen vindt u bij In de Boogerd o.a. een groepsaccommodatie voor 20 personen. Alle info over In de Boogert.
 

OVERIJSSEL

Ideale groepsaccommodaties voor 20 personen in Overijssel:


De Boerschop – Luttenberg

Gelegen in De Sallandse Heuvelrug bevindt u zich hier in een van de fraaiste gebieden van de toch al rijkelijk bedeelde provincie Overijssel. Met accommodatie IJssel/Vecht kan De Boerschop perfect een groep van 20 personen op een uiterst comfortabele manier onderbrengen. Alle info over De Boerschop.


’t Borghuis – Losser

Mooie vakantiehuizen in de stijl van het oude Twente, gesitueerd in een gebied met bossen en landerijen biedt ’t Borghuis o.a. een groepsaccommodatie voor maximaal 20 personen. Alle info over ‘t Borghuis.
 

De Eikenhorst – Steenwijk

De Eikenhorst biedt een mooie accommodatie voor maximaal 20 personen. Deze locatie bestaat maar uit 1 accommodatie zodat u volledig de ruimte voor uzelf heeft. En dat op een uitgestrekt terrein, midden in de natuur. Alle info over De Eikenhorst.
 

’t Keampke – De Lutte

Op een fraaie locatie voorzien van alle comfort vindt u bij “t Keampke in De Lutte o.a. 2 groepsaccommodaties voor 20 personen en nog 1 voor 24 personen. U kunt dus maar kiezen met uw groep van 20. Alle info over ‘t Keampke.
 

De Wolfskuil – Ommen

Gelegen nabij het bos in de omgeving waar de Vecht en de Regge door een fraai natuurgebied stromen biedt De Wolfskuil een tweetal groepsaccommodaties die perfect geschikt zijn voor groepen van 20 personen. Alle info over De Wolfskuil.
 

De Strandhoeve – Baarlo

In groepsaccommodatie Nieuwland biedt De Strandhoeve een comfortabel verblijf voor 20 personen. De Strandhoeve is gelegen in een omgeving met volop bossen en water, niet ver van Blokzijl en Giethoorn. Alle info over De Strandhoeve.