Groepsaccommodatie 25 Personen

Met 23 toplocaties in 7 provincies biedt Stergroep altijd een geschikte groepsaccommodatie voor u. Hier geven we de meest passende accommodaties voor 25 personen. Laat u verrassen!


De perfecte match voor een groep van 25 personen.

Op deze pagina hebben we de groepsaccommodaties geselecteerd die uw groep van 25 personen perfect kunnen herbergen in 1 accommodatie. Uiteraard kunt u bij de Stergroep leden de meeste groepen onderbrengen, maar wanneer u allemaal in hetzelfde gebouw wilt verblijven zijn alleen specifieke accommodaties geschikt die u hier vindt.
 

Overzicht groepsaccommodaties voor 25 personen per provinice.

Stergroep is actief in 7 provincies in Nederland. Per provincie geven we hier de groepsaccommodaties die het best aansluiten op een groep van 25 personen:
 

NOORD BRABANT

Ideale groepsaccommodaties voor 25 personen in Noord Brabant:


Beukenhof – Biezenmortel

Groepsaccommodatie Gardiaan is gesitueerd in een oude watertoren waar u perfect met 25 personen kunt vertoeven. Als extra pluspunt kijkt u uit over de tuinen van Beukenhof. Ook in de Voorbouw, een gedeelte van het oude Kapucijnenklooster vindt u een perfecte accommodatie voor 25 personen. Alle info over Beukenhof.
 

’t Volderke – Dongen

Een mooie ligging in het groene gebied tussen Dongen en Kaatsheuvel en een prachtige locatie waar u met 25 personen perfect terecht kunt in groepsaccommodatie De Leilinde. U vindt er 9 slaapkamers met douche en toilet. Alle info over ‘t Volderke.


OVERIJSSEL

Ideale groepsaccommodaties voor 25 personen in Overijssel:
 

De Wolfskuil – Ommen

Prachtig gelegen in het hart van Overijssel vindt u bij De Wolfskuil volop groen en een inspirerende omgeving voor uw zakelijk of recreatief verblijf. De Jorishoeve is een groepsaccommodatie op het domein van De Wolfskuil die plaats biedt aan 14 2-persoons slaapkamers. Perfect geschikt dus voor 25 personen. Alle info over De Wolfskuil.
 

FRIESLAND

Ideale groepsaccommodaties voor 25 personen in Friesland:
 

Nieuw Allardsoog – Bakkeveen

Gelegen in het oostelijke deel van Friesland op de grens met Groningen en Drenthe vindt u op Nieuw Allardsoog 3 comfortabele lodges waarvan 2 uitgerust zijn met 14 slaapkamers waar u 2 slaapplaatsen per kamer vindt. Een mooie lay-out voor 25 personen. Alle info over Nieuw Allardsoog.