Groepsaccommodatie 30 Personen

Zoekt u een unieke en comfortabele groepsaccommodatie voor 30 personen in een van de mooiste gebieden in Nederland? Stergroep biedt 23 toplocaties verspreid over de groenste provincies van Nederland. Hier vindt u de locaties die perfect geschikt zijn voor een groep van 30 personen.
 

Waar kunt u met uw Groep van 30 personen terecht?

Op de meeste locaties van de Stergroep kunt u met 30 personen wel terecht. Hier geven we een overzicht van accommodaties waar u met uw gehele groep in 1 afzonderlijk gelegen accommodatie terecht kunt.
 

Overzicht groepsaccommodaties voor 30 personen per provincie

Stergroep is actief in 7 provincies in Nederland. Per provincie geven we hier de groepsaccommodaties die het best aansluiten op een groep van 30 personen:
 

NOORD BRABANT

Ideale groepsaccommodaties voor 30 personen in Noord Brabant:


Landgoed De Biestheuvel – Hoogeloon

Met een accommodatie voorzien van 36 slaapplaatsen verdeeld over 12 slaapkamers kunt u hier met uw groep van 30 personen prima terecht. Gelegen in de mooie Brabantse Kempen, niet ver van de Belgische grens biedt De Biestheuvel heel veel rust en natuur en accommodaties met veel faciliteiten en comfort. Alle info over Landgoed De Biestheuvel.
 

De Heidebloem – Schaijk

Gelegen in een prachtig natuurgebied in noordoost Brabant biedt De Heidebloem een prachtig kader voor uw zakelijk of familiaal verblijf. De Heideheuvel is een van die mooie accommodaties op De Heidebloem waar u 8 slaapkamers vindt die ruimte bieden aan 30 personen. Alle info over De Heidebloem.
 

De  Nieuwe Erf – Diessen

Gelegen ten zuiden van Tilburg, niet ver van De Beekse Bergen ligt De Nieuwe Erf in een mooi natuurgebied. Eén van de accommodaties is voorzien van 10 slaapkamers waar maximaal 34 personen kunnen slapen. Voor een groep van 30 personen een prachtige accommodatie. Alle info over De Nieuwe Erf. 

’t Volderke – Dongen

Met een groepsaccommodatie voorzien van 10 slaapkamers kunt u hier met 30 personen perfect verblijven. U geniet er van de mooie locatie tussen Dongen en Tilburg in een gebied vol rust en groen. Alle info over ‘t Volderke.
 

LIMBURG

Ideale groepsaccommodaties voor 30 personen in Limburg:


Landgoed de Berckt – Baarlo

Een prachtig landgoed in een betoverend mooie locatie, Landgoed de Berckt biedt u een topverblijf. U vindt er o.a. een groepsaccommodatie voor 30 personen in de Kaarsenmakerij van het landgoed. Alle info over Landgoed de Berckt.
‚Äč

ZEELAND

Ideale groepsaccommodaties voor 30 personen in Zeeland
 

In de Boogerd Recreatie – Burgh Haamstede

Wat kunnen we nog meer zeggen? Direct gelegen tussen duinen en bossen aan de mooie Zeeuwse kust vindt u hier een aantal luxueuze accommodaties waaronder een accommodatie voor 30 personen en eentje voor maximaal 34 personen. U vindt hier zeker de juiste configuratie voor uw groep van 30. Alle info over In de Boogert.
 

GELDERLAND

Ideale groepsaccommodaties voor 30 personen in Gelderland:


De Bongerd – Gaanderen

Met een mooie accommodatie voorzien van 8 tweepersoonskamers en 4 vierpersoonskamers kunt u met een groep van 30 personen hier prima uit de voeten. De Bongerd ligt op een mooi eigen terrein waar u veel sport en speelmogelijkheden heeft. Bovendien lonkt de fraaie Gelderse Achterhoek. Alle info over De Bongerd.


OVERIJSSEL

Ideale groepsaccommodaties voor 30 personen in Overijssel:


’t Keampke – De Lutte

Een prachtige omgeving, veel rust en midden in het hart van Twente. ’t Keampke biedt een prachtige groepsaccommodatie voor 30 personen met 13 slaapkamers en veel luxe waaronder een eigen sauna en mooie veranda. Alle info over ‘t Keampke.


De Wolfskuil – Ommen

Met een mooie accommodatie die zelfs geschikt is voor maximaal 35 personen bent u verzekerd van volop ruimte en privacy. In de nabijheid vindt u het mooie Ommen en veel natuurschoon. Alle info over De Wolfskuil.
 

De Strandhoeve – Baarlo

Gesitueerd in een omgeving met veel bossen en in de nabijheid van Nationaal Park De Weerribben-Wieden en de mooie oude havenstad van Blokzijl vindt u op De Strandhoeve diverse 5-sterren accommodaties waarvan de groepsaccommodatie Oudland perfect geschikt is voor 30 personen. Alle info over De Strandhoeve.