Groepsaccommodatie 40 Personen

Met 23 toplocaties in Nederland kan Stergroep iedere groep een perfecte accommodatie bieden. Grote of kleine groepen, er is altijd wel een geschikte locatie op een unieke locatie. Zoekt u een groepsaccommodatie binnen één en hetzelfde gebouw voor 40 personen, dan kan dat ook. Hier vindt u een overzicht.


Groepsaccommodaties voor 40 personen bij Stergroep

In dit overzicht vindt u groepsaccommodaties die minimaal 40 personen kunnen herbergen en maximaal 48 personen zodat we de meest perfecte match bieden voor uw gezelschap van 40 personen.


Overzicht groepsaccommodaties voor 40 personen per provincie

Stergroep is actief in 7 provincies in Nederland. Per provincie geven we hier de groepsaccommodaties die het best aansluiten op een groep van 40 personen:


NOORD BRABANT

Ideale groepsaccommodaties voor 40 personen in Noord Brabant:
 

Landgoed De Biestheuvel – Hoogeloon

De Biestheuvel in het zuiden van Brabant biedt maar liefst 9 afzonderlijke groepsaccommodaties met in totaal een capaciteit van 245 personen. Twee van deze accommodaties zijn perfect geschikt voor 40 personen. De ene accommodatie heeft 13 slaapkamers de andere 6 grote slaapvertrekken. Alle info over Landgoed de Biestheuvel.
 

Beukenhof – Biezenmortel

Direct gelegen aan het fraaie natuurgebied van de Loonse en Drunense Duinen in het hart van Brabant vindt u Beukenhof. Gesitueerd in een oud, maar perfect gerestaureerd Kapucijnenklooster vindt u hier een hoog voorzieningenniveau. U vindt er in de Rode Kamer, het oude directie-onderkomen van het klooster, een accommodatie die perfect geschikt is voor 45 personen. Alle info over Beukenhof.
 

De Heidebloem – Schaijk

Voorzien van een perfect uitgeruste keuken en een grote woonkamer vindt u op De Heidebloem in Schaijk 5 grote slaapkamers die ruimte bieden aan in totaal 40 personen. U bevindt zich hier in het authentieke natuurgebied De Maashorst, één van de parels van het Brabantse landschap. Alle info over De Heidebloem.
 

De Vilt – Beugen

In het uiterste noordoosten van Brabant vindt u hier nog een echt oorspronkelijk Brabants landschap. Pluspunten zijn de nabijheid van Nijmegen en een uitstapje naar Duitsland is ook een aanrader. De Vilt bestaat uit een kleinere accommodatie en een die geschikt is tot 40 personen met 8 ruime slaapkamers. Alle info over De Vilt.
 

LIMBURG

Ideale groepsaccommodaties voor 40 personen in Limburg:
 

Landgoed de Berckt – Baarlo

Oude tijden herleven op dit prachtige landgoed wat oorspronkelijk een kasteel uit de 12e Eeuw was. Nu is het een prachtige 5-sterren locatie waar u o.a. 2 mooie groepsaccommodaties vindt die geschikt zijn voor groepen van 40 personen. Alle info over Landgoed de Berckt.
 

ZEELAND

Ideale groepsaccommodaties voor 40 personen in Zeeland:
 

In de Boogerd Recreatie – Burgh Haamstede

Perfect geschikt voor families en vriendengroepen, maar ook ideaal voor zakelijk verblijf. In de Boogerd biedt een ruime accommodatie met 8 slaapkamers waar u met uw groep van 40 personen prima kunt vertoeven. U geniet er van zee, duinen en bossen, ideaal! Alle info over In de Boogerd.
 

GELDERLAND

Ideale groepsaccommodaties voor 40 personen in Gelderland:
 

Villa Schoolthoff – Kring van Dorth

Prachtig gelegen in de Gelderse Achterhoek, op de rand van Overijssel waar u volop rust en ruimte vindt biedt Villa Scholthoff 1 bijzonder luxueuze groepsaccommodatie waar u met 40 personen alle ruimte voor u heeft. Alle info over Villa Schoolthoff.


De Tienhoeve – Hengelo (Gld)

De Tienhoeve biedt veel faciliteiten en een mooie authentieke groepsaccommodatie waar u 16 slaapkamers vindt. Het is de enige accommodatie op het terrein zodat u alle privacy heeft die u wenst. Gelegen in de mooie Achterhoek vindt u er vooral veel rust. Verder kunt u gebruik maken van diverse arrangementen. Alle info over De Tienhoeve.
 

OVERIJSSEL

Ideale groepsaccommodaties voor 40 personen in Overijssel:


’t Borghuis – Losser

Met 2 fraaie nieuwe accommodaties die ruimte bieden aan maximaal 43 personen vindt u hier voor uw groep van 40 personen veel luxe en de mooie natuur van Twente. De ene accommodatie heeft 14 slaapkamers, de andere 16 kamers. U kunt dus altijd de juiste configuratie vinden voor 40 personen. Alle info over ‘t Borghuis.
 

DRENTHE

Ideale groepsaccommodaties voor 40 personen in Drenthe:
 

De Zwerfsteen – Roderesch

Gelegen midden in de bossen van Drenthe vindt u bij De Zwerfsteen een prachtige groepsaccommodatie voor 40 personen. Verdeeld over 13 kamers kan uw gehele groep hier onder 1 dak verblijven. Op het terrein zijn vele faciliteiten te vinden waaronder een heuse team-building baan. Alle info over De Zwerfsteen.