Groepsaccommodatie 50 Personen

Vele Stergroep leden kunnen groepen van 50 personen perfect herbergen. De meeste leden beschikken over diverse accommodaties op hun terrein. Hier geven we echter alleen die groepsaccommodaties waar u met 50 personen onder 1 dak kunt verblijven.


Waar kunt u met 50 personen onder 1 dak verblijven?

Met zijn allen onder één dak en dan nog met 50 personen, kan dat? Jazeker!. Bij Stergroep is welhaast alles mogelijk. Met 27 toplocaties in Nederland vindt u altijd een bijzondere groepsaccommodatie. Maar hier geven we alleen de accommodaties die dus 50 personen in 1 afzonderlijk gebouw kunnen herbergen.
 

Overzicht groepsaccommodaties voor 50 personen per provincie 

Stergroep is actief in 7 provincies in Nederland. Per provincie geven we hier de groepsaccommodaties die het best aansluiten op een groep van 50 personen:


NOORD BRABANT

Ideale groepsaccommodaties voor 50 personen in Noord Brabant:
 

Beukenhof – Biezenmortel

In dit fraai gemoderniseerde Kapucijnenklosster vindt u 9 aparte groepsaccommodaties voor verschillende groepsgroottes. De 2 grootste accommodaties bieden ruimte aan zelfs 58 en 60 personen. Voor uw groep van 50 vindt u dan ook meer dan genoeg ruimte. Elke accommodatie biedt 29 slaapkamers, dus u kunt uw groep ook nog eens veel privacy bieden. Wat de omgeving betreft: veel bossen en duinen, maar dan wel op zijn Brabants in het natuurpark De Loonse en Drunense Duinen, de grootste zandverstuiving van Nederland. Alle info over Beukenhof.
 

OVERIJSSEL

Groepsaccommodatie voor 50 personen in Overijssel.


De Strandhoeve – Baarlo

De groepsaccommodatie Suyderzee beschikt over 15 kamers, privé sanitair en zelfs voorzieningen voor gehandicapten. Met uw groep van 50 personen kunt u altijd de juiste kamerschikking vinden. De Strandhoeve is gelegen in de kop van Overijssel nabij het pittoreske Blokzijl en het Natuurpark De Weerribben- Wieden. Alle info over De Strandhoeve.