Groepsaccommodatie Zeeland

Groepsaccommodatie Zeeland

Met 2 prachtige locaties op Schouwen Duiveland en 1 op Walcheren vindt u in totaal 15 groepsaccommodaties in Zeeland. U kunt er terecht met diverse groepen voor zowel een zakelijk als recreatief verblijf. Hier geven we per Zeeuws eiland een overzicht van deze unieke Stergroep locaties.
 

Groepsaccommodaties Schouwen Duiveland Zeeland

Op het mooie Schouwen Duiveland vindt u in Burgh Haamstede en Ellemeet 2 bijzondere locaties met in totaal 14 groepsaccommodaties van verschillende grootte. Het meest noordelijke eiland van Zeeland is omringd door 3 watermassa’s: het Grevelingenmeer, de Oosterschelde en natuurlijk de Noordzee. Hoewel het water dus alomtegenwoordig is zult u verrast zijn door de verscheidenheid van de natuur . Duinen, bossen, weilanden, u vindt het allemaal in de nabijheid van onze 2 Stergroep locaties.


Groepsaccommodatie In de Boogerd

Gelegen in een prachtig duin- en bosgebied nabij de Zeeuwse kust vindt u hier 7 verschillende groepsaccommodaties die ruimte bieden voor kleinere en middelgrote groepen. De kleinste accommodatie biedt ruimte aan maximaal 12 personen, de grootste aan 48 personen. Natuurlijk kunt u ook een aantal groepsaccommodaties reserveren voor grotere groepen. Geniet van de rust en natuur van Zeeland op haar mooist! Bekijk de groepsaccommodaties van In de Boogerd
 

Groepsaccommodatie Walcheren Zeeland

Het grootste eiland van Zeeland heeft een enorme diversiteit aan natuur en cultuur te bieden. Middelburg, Vlissingen en Goes zijn bruisende steden die toch een bepaalde compactheid hebben behouden. Verder vindt u er de typische Zeeuwse landschappen met polders, bosgebieden en duinen. In dit fraaie deel van Zeeland biedt de Stergroep 1 luxe groepsaccommodatie aan de rand van Wemeldinge.