Wandelvakantie Landgoed de Biestheuvel

Wandelvakantie Landgoed de Biestheuvel Nieuws
Het gebied van de Brabantse Kempen is een waar paradijs voor wandelaars. Het landschap kent onder andere prachtige beekdalen, bossen en natuurgebieden met vennen en heidevelden. Bovendien is het rijk aan cultuurhistorie. Alle Kempische gemeenten hebben een eigen wandelnetwerk.

Ons landgoed ligt voor een groot gedeelte in de gemeente Eersel. De Wandelgemeente van 2014. De gemeente Eersel heeft bijvoorbeeld maar liefst 160 wandelroutes met een totale lengte van 1500 km!

Start- en eindpunt
Voor een uitje van een aantal dagen met uw wandelgroep is Landgoed de Biestheuvel een uitermate geschikte start- en eindpunt voor uw wandeling.

Het arrangement bestaat uit:

Maandag
  • Aankomst op het Landgoed vanaf 13:00 uur
  • Ontvangst met lunch
  • In de avond wordt een drie-gangen-diner bezorgd in uw accommodatie

Dinsdag, Woensdag en Donderdag
  • Ontbijt & lunchpakketjes
  • In de avond wordt een drie-gangen-diner bezorgd in uw accommodatie

Vrijdag
  • Ontbijt

De prijs voor deze 5 daagse wandelvakantie is al mogelijk vanaf € 185,- p.p. (minimaal 12 personen) in het laagseizoen (november t/m maart).

Heeft u speciale wensen? Bent u met minder personen of wilt u een kortere vakantie? Laat het ons weten en wij kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Reserveer nu uw wandelvakantie, bij Landgoed de Biestheuvel! U kunt ook meteen contact met ons opnemen via telefoonnummer (0497) 59 12 57.
www.stergroep.nl/biestheuvel