Nieuwsbrief December

Locatie aan het woord "Groepsaccommodatie De Vilt"

Wie wil er nou niet zijn zakelijke bijeenkomst houden bij
‘Recron Groepsaccommodatie van het jaar 2016’?Als eigenaren van deze locatie kunnen we er natuurlijk van alles over vertellen, maar vaak zegt een referentie meer: “Groepsaccommodatie De Vilt als vergader/trainingslocatie” een absolute aanrader! Het is even zoeken maar dan heb je ook wat! Namelijk een ‘unieke plek’ voor een vergadering of training als basis voor mooie resultaten. Op basis van mijn persoonlijke ervaringen als trainingslocatie en de terugkoppeling van de deelnemers kan ik niet anders zeggen dan dat deze ‘de Vilt' een uitstekende basis vormt voor mijn trainingen.

De deelnemers (groepen van 8-10) voelen zich op hun gemak en staan open voor een intensief programma. Dit komt op de eerste plaats door de unieke locatie in het natuurgebied ‘de Vilt’ wat duidelijk anders is dan de doorsnee vergaderlocaties( te steriel). De ruimte geeft het huiskamergevoel wat zorgt voor de juiste energie en sfeer in de groep, zonder dat het gezapig of te gezellig wordt. Alles is tot in de puntjes geregeld. De ontvangst ’s ochtends, een heerlijke lunch en volop koffie/thee en fris en ook de faciliteiten als beamer, flip-over en scherm. Het hele plaatje klopt. Ze snappen wat mensen willen. Een groot compliment aan Ellen en familie die er alles aan doen om elke dag tot een succes te maken.
 


Gast aan het woord "De Wolfskuil"

“Vergaderen in een anonieme hotelzaal, dat willen we niet meer. We wilden naar buiten en De Wolfskuil uit Ommen sloot daar goed op aan.”

Aan het woord is Dhr. Stam uit Zwolle. Enthousiast zijn ze over het vergaderparcours. In kleine groepjes liepen zij vanuit de groepsaccommodatie een uitgezette route, waarbij verschillende plekken brainstrom plekken zijn gecreëerd. “Dit was een prettige manier om met elkaar te overleggen, het gaf energie en we werden er creatief van.”
 
 “Het is een erg prettige samenwerking met het team van de Wolfskuil. Ze zijn goed bereikbaar, willen graag meedenken en voelen zich mede verantwoordelijk voor het succes van een evenement wat op hun locaties plaatsvind. ”Als afsluiting hebben zij ook buiten gekookt, op openvuur met de Tundragrill. “In combinatie met de vuurschaal bracht dit de oermens bij collega’s naar boven. We waren helemaal in ons element. De stoofpot smaakte ook nog eens voortreffelijk. Wat ons betreft komen we volgend jaar weer.”’t Kasteelke: Een unieke locatie voor een magisch evenement

Zoekt u een unieke locatie voor een bedrijfsfeest, presentatie of vergadering? Vakantie Meerlo bied u een prachtige locatie en neemt u – desgewenst - al het werk uit handen.

Onze mooie 17e-eeuwse schuur van ’t Kasteelke bied ruimte aan maximaal 200 gasten en vanuit de tuin heeft u een prachtig uitzicht over het Molenbeekdal. Daarnaast hebben wij tal van kleinere ruimtes, ideaal voor meerdere groepen of kleine gezelschappen. Tevens heeft Vakantie Meerlo slaapmogelijkheden tot ruim 50 personen.

Vakantie Meerlo kan u helpen door het regelen van de benodigde voorzieningen, denk bijvoorbeeld aan de catering, teambuildingsactiviteiten of inrichting van de locatie. Het staat u uiteraard ook vrij om dit (ten dele) zelf voor uw rekening te nemen. Vakantie Meerlo is gelegen in Meerlo (Noord-Limburg). Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op onze website.