Nieuwsbrief juli 2018

STERGROEP WENST U EEN FIJNE ZOMERVAKANTIE

 

 


MOGELIJKHEDEN LANDGOED DE BIESTHEUVEL

Op onze website tonen wij u onze vele mogelijkheden voor groepen op het gebied van groepsaccommodaties, bedrijfsfeesten, bruiloften, vergaderen met overnachtings-mogelijkheden, outdoor activiteiten, teambuildingsactivteiten en workshops.
 
Gelegen op een uniek landgoed in de Brabantse Kempen, een streek in het Zuid Oosten van Nederland. De regio strekt zich uit van Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Breda tot over de Belgische grens. Met een optimale mix van ongedwongen sfeer, flexibiliteit en persoonlijke aandacht zijn wij in staat u een onvergetelijk verblijf te bieden!
Check hier onze drone opname van het landgoed
 
Wij hopen u graag binnenkort persoonlijk te mogen verwelkomen!
 
Team Landgoed de Biestheuvel
www.biestheuvel.nl | info@biestheuvel.nl 0497-59.12.57
 

WEEKEND 24/27 AUGUSTUS 20% KORTING VOOR EEN GROEP VAN 12 PERSONEN

Maak uw zomer nog leuker door lekker nog een weekend weg te gaan! We een heel mooi vakantiehuis in de bossen van Ommen nog 1 weekend in augustus beschikbaar voor een groep van maximaal 12 personen. U krijgt 20% korting.
  • Weekend De Joris, 12 personen 24-27 augustus, normaal € 1045,- nu € 836,-
De prijs is inclusief schoonmaak, energie, lakens en keukenlinnen. U heeft de beschikking over 6 tweepersoonskamers, waarvan 1 geschikt voor minder validen met aangepaste badkamer (NBAV keurmerk). We zitten midden in de bossen bij het gezellige plaatsje Ommen. Een heerlijke plek om te wandelen, fietsen, bootje te varen of gewoon gezellig bij te kletsen.

www.stergroep.nl/wolfskuil
 

FAM. VAN HEES 20 JAAR TE GASTVilla Schoolthoff was nog maar net open toen de familie Van Hees voor het eerst een weekend lang te gast was. Meneer en mevrouw Van Hees waren toen al lang met pensioen maar nog fit en gezond genoeg om de kinderen en de nog jonge kleinkinderen op een weekendje uit te trakteren. Nu, 20 jaar later, geldt dat fit en gezond nog steeds. Met dit verschil dat de kleinkinderen ondertussen jong volwassenen zijn geworden en dat de vierde generatie z’n intrede heeft gedaan.
 
Elk jaar te gast, 20 jaar lang. Reden genoeg voor Ria en Wim om het echtpaar te trakteren op twee heerlijke taarten die ze samen hebben gedeeld met de hele familie.  Na het weekend, bij vertrek, was het uitgangspunt van meneer van Hees heel duidelijk: “Tot volgend jaar!”
www.stergroep.nl/schoolthoff

MET KORTING NAAR DE 50PLUSBEURS


van 18 t/m 22 september staat SterGroep wederom op de 50PlusBeurs in de Jaarbeurs te Utrecht. Via www.50plusbeurs.nl kunt u nu met actiecode STERGROEP uw toeganskaarten
voor € 9,50 i.p.v. € 17,50 bestellen. Wij zien u toch ook op onze stand? Hal 11 Stand 11C24. Tot dan!
 

GENIETEN VAN EEN HEERLIJKE ZOMER IN LIMBURG

Vakantie Meerlo geeft u jaarrond mogelijkheden om heerlijk tot rust te komen in het weelderige gebied rondom rivier de Maas. Ook gedurende de zomermaanden vormt Vakantie Meerlo voor u de ideale uitvalsbasis!

In de zomer één groepsovernachting met kampvuur en troubadour al vanaf €59,50 p.p.
In de zomerperiode kunt u bij Vakantie Meerlo terecht met groepen vanaf 20p voor €59,50 per persoon (één overnachting met BBQ, kampvuur en troubadour en ontbijt) Voor dag 2 kunt u dit combineren met een bezoek aan Het Oorlogsmuseum, De Kantfabriek of Museum De Locht. Hiervoor kunnen wij u als Vakantie Meerlo aantrekkelijke kortingen aanbieden op de entreeprijzen.

Fietsen en wandelen
Ontspannen wandelen of fietsen is bij ons ook absoluut geen probleem. De vele fiets- en wandelroutes leiden u langs alle prachtige verborgen plekjes van het Noord-Limburgse maasgebied. Ook een klein uitstapje naar Duitsland is vanuit Meerlo prima te bereiken. Wij denken graag met u mee voor een ontspannen invulling van uw verblijf

Door Maasarm, Beekdal en Buurtschap
De route door Maasarm, Beekdal en Buurtschap is een prachtige wandelroute door wisselend landschap van landbouwgronden, bossen en struweel met daar doorheen een slingerende beek. Veel plaatsen vragen erom even stil te staan voor het bewonderen van deze natuur.

De route start in het gebied van de oude Maasarm in Meerlo. Van hieruit voert de wandelroute u door het dal van de meanderende Grote Molenbeek. Via typische buurtschappen keert u terug naar die oude Maasarm die de komende jaren weer een belangrijke functie krijgt, namelijk die van waterbuffer.
https://www.vakantie-meerlo-noord-limburg.nl/groepsvakanties/omgeving/ 


Wij hebben brochures ter beschikking met prachtige wandelroutes door dit gebied en een complete uitleg over alle bezienswaardigheden langs deze route.
 
Wist u dat…
Vakantie Meerlo gedurende de zomermaanden ook hotelkamers ter beschikking heeft voor reserveringen vanaf 1 persoon? U bent zelf of in klein gezelschap altijd welkom om te komen genieten van al het moois van Noord-Limburg. Compleet verzorgd inclusief ontbijt en natuurlijk heeft u de beschikking over een prachtige kamer met alle faciliteiten. Neem gerust eens een kijkje op onze website

Over Vakantie Meerlo
Vakantie Meerlo is veelzijdig in het verhuren van unieke accommodaties. Gaat u op stap met uw familie, vriendengroep of gezin? Vakantie Meerlo heeft groepsaccommodaties, vakantiehuisjes, hotelkamers en Stoere Hutten en Stoere Tenten. Wij maken uw verblijfswens op maat. Een vakantieparadijs voor jong en oud, rustzoekers en actievelingen. De uit de 17e eeuw stammende gebouwen liggen aan het natuurgebied “De Oude Maasarm”: een uitvalsbasis voor zowel een rustige als een actieve vakantie.

www.stergroep.nl/vakantiemeerlo 

Luxe, rust en ruimte aan de rand van de natuur.
Welkom bij Vakantie Meerlo!


 HEEFT U ONZE NIEUW BROCHURE AL IN HUIS?


Onze nieuwe brochure is uit! Heeft u hem nog niet in huis? Via onderstaande button kunt u hem gemakkelijk en kosteloos bestellen.


 

RECEPT VAN DE MAAND: LIMONCELLO BLUSH

Ingrediënten
 
  • 100 ml limoncello (citroenlikeur, slijter)
  • 1 citroen (schoongeboend)
  • 12 ijsblokjes
  • 100 ml wodka (slijter)
  • 300 ml Sprite (frisdrank, gekoeld)
  • 500 ml appel/cranberrysap (pak 1 liter, gekoeld)
Bereiden
Leg de limoncello minimaal 4 uur in de vriezer. Schil met een zesteur de gele schil van de citroen in lange slierten. Doe de ijsblokjes in een theedoek en sla plat met de deegroller. Verdeel het ijs over de cocktailglazen. Schenk de limoncello, wodka, Sprite en het appel/cranberrysap in een grote kan en roer door. Verdeel over de glazen en garneer met het citroenrasp. Serveer direct.