Nieuwsbrief september 2017

SterGroep nieuwsbrief september 2017

 

KASTEEL DE BERCKT BEREIKT MIJLPAAL NA MIJLPAAL

Wie had 8 eeuwen geleden kunnen bedenken dat Kasteel de Berckt in de 21e eeuw levendiger is dan ooit. De enorme nieuwe legioenzaal herbergt echter geen soldaten maar tal van groepen die in vrede en vreugde in het Kasteel verblijven.  Veel spirituele groepen en kerkgenootschappen maar evengoed grote studentengala’s tot wel 500 personen.
Inmiddels beschikt het Landgoed over meer dan 150 kamers met douche en toilet en behalve dat kan en mag er bij evenementen overal gekampeerd worden. Dat biedt ongekende mogelijkheden voor welk festival dan ook (Woodstock 2.0).
Kasteel de Berckt staat uitdrukkelijk op de kaart van hen die iets groots willen organiseren. Daarbij blijft grote aandacht voor de kleinschaligheid wanneer het gaat over flexibiliteit, boekingsgemak, programmaondersteuning en al die zaken waarbij de kennis en ervaring van Kasteel de Berckt gebruikt wordt ten behoeve van de gasten en hun evenement.
De prijzen blijven daarbij trouwens scherp want efficiënt werken is juist datgene wat Kasteel de Berckt zo groot heeft gemaakt.
Kom binnen door de poort en ervaar meteen de eigen wereld van Kasteel de Berckt.

www.stergroep.nl/berckt 
 

Gasten van de Wolfskuil aan het woord

Familieweekenden waarbij drie, soms zelfs vier generaties samenkomen en van elkaar genieten: dat zijn bijzondere momenten. Een accommodatie bieden waar zowel opa en oma als hun (achter)kleinkinderen zich op hun gemak voelen is dan een must.
 
Familie de Boer komt al voor het derde jaar naar de Jorishoeve voor hun familieweekend met familie van 4 tot 86. ‘Ons familieweekend is weer een groot succes geworden voor iedereen. De prachtige, rustig gelegen en nette accommodatie is van alle gemakken voorzien. Vanuit de Jorishoeve zijn er allerlei culturele, sportieve en gezellige activiteiten  te ondernemen. De omgeving van Ommen is prachtig. Ook in het huis zelf hebben we ons vermaakt. We hebben Reuze scrabble en reuze Jenga bij de Wolfskuil gehuurd. Dit viel goed in de smaak, we hebben erg gelachen. De kleinzoon van 9 jaar gaf aan dat het weekend ‘vet cool’ was en oma benoemde dat ze het ‘een heerlijk weekend vond’’.
 
Zelf ook een familieweekend organiseren? Uiteraard kunnen jullie een keer langs komen, we denken graag mee.

www.stergroep.nl/wolfskuil
 

Villa Schoolthoff kiest voor Delftsblauw


Verschillende slaapkamers in Villa Schoolthoff hebben afgelopen tijd een grondige restyling ondergaan, elk met een eigen thema. In kamer 6 is de keuze gevallen op Delfstblauw, geflankeerd door duizend puzzelstukjes. Het mag met recht ‘in het oog springend’ worden genoemd. De gasten die afgelopen weekend te gast waren voor hun familieweekend waren de eerste die het konden bewonderen. Dat deden ze met veel complimentjes!!
Nieuwsgierig naar de andere kamers? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende bezichtiging.


www.stergroep.nl/schoolthoff
 

Op zoek naar een leuke groepsaccommodatie voor een weekendje weg?

Landgoed de Biestheuvel verwelkomt je graag in één van de 9 groepsaccommodaties. Voor een onvergetelijk weekendje weg combineer je je verblijf met één van de meer dan 50 uitdagende activiteiten welke mogelijk zijn op dit landgoed. Zoals bijvoorbeeld onze vernieuwde Escape Room.
 
Een Escape Room vraagt vernieuwing om fanatieke spelers te blijven boeien én de gasten uit te dagen met moderne snufjes. Terwijl de helft van Nederland in Italië genoot van de zon of aan een cocktail nipte op Ibiza, hebben wij onze Escape Room onderhanden genomen. Voorzien van allerlei technische hoogstandjes en een heuse eigen "Het Jagersch Huys app", is onze vernieuwde Escape Room vanaf 1 september te reserveren.
 
Landgoed de Biestheuvel – info@biestheuvel.nlwww.biestheuvel.nl – 0497-59.12.57

www.stergroep.nl/biestheuvel
 

Je teamweekend start bij ‘De Nieuwe Erf’ !

 • Voor groepen van 12 tot 250 personen.
 • Topsportfaciliteiten binnen handbereik:
  - honk- en softbalveld
  - indoor sporthal
  - sportschool en fysiotherapie
 •  Incl. ontbijt, lunch en diner 
verrassend anders.......

Informeer naar de mogelijkheden: nieuweerf@stergroep.nl of 013-5042761

www.stergroep.nl/nieuweerf
 

Hoeve in de herfstvakantie nog een weekend vrij, 20% korting

 
Waarom de Hoeve het weekend van 27-30 oktober nog vrij is, weten wij ook niet. Dat het een populaire periode is weten wij wel! Het is het laatste weekend van de herfstvakantie voor regio noord. Als u snel reageert kunt u met familie of vrienden lekker genieten van deze mooie Hoeve midden in het bos bij Ommen. De groepsaccommodatie is geschikt voor 16 personen en is van alle gemakken voorzien. Normaal is de huurprijs € 1375,- we geven u nu 20% korting waardoor de huurprijs € 1100,- wordt (inclusief schoonmaak en energie, exclusief toeristenbelasting).

  www.stergroep.nl/wolfskuil 

 

Recept van de maand: Riso­sa­la­de met ma­kreel, ro­de biet & ru­co­la

Ingrediënten
 • 200 g riso (pasta)
 • 50 g pompoenpitten
 • 1 friszoete appel (bijv. jazz, schoongeboend)
 • 400 g geraspte bietjes
 • ½ el mierikswortel
 • 2 el appelciderazijn
 • 3 el olijfolie
 • 75 g rucola
 • 260 g gerookte makreelfilet met peper
Bereiden
Kook de riso volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel onder koud stromend water.
Rooster ondertussen in een koekenpan zonder olie of boter de pompoenpitten 3 min. op middelhoog vuur goudbruin. Neem de pompoenpitten uit de pan en laat afkoelen op een bord.
Snijd de appel in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes (julienne). Meng de appel met de biet en mierikswortel. Meng de azijn met de olie en breng op smaak met peper en eventueel zout. Meng de pasta met de dressing door de bieten en verdeel over 4 lunchbakjes of weckpotten.
Snijd de rucola grof en verdeel achtereenvolgens de makreel, rucola en pompoenpitten over de bakjes. Sluit de bakjes of potten af en bewaar op een koele plek of max. 4 uur buiten de koelkast. Schep vlak voor serveren om.