nieuwsbrief september 2018

Nieuwsbrief SterGroep september 2018

 

Kerst op Landgoed de Biestheuvel

Logeren op een Landgoed met de kerstdagen, gezellig met vrienden of familie. Bij Landgoed de Biestheuvel kunt u voor een betaalbare prijs de kerstmidweek, geheel verzorgd, 3 nachten logeren voor een bedrag vanaf € 197,00 per persoon (minimaal 12 personen).

Op Landgoed de Biestheuvel verstaat men de kunst van sfeer brengen. In de verschillende groepsaccommodaties op het Landgoed kunt u met uw familie of vrienden overnachten, het buitenterrein is verlicht door duizenden lichtjes.
Het kerst arrangement bestaat uit:
Maandag 24 december 2018
•              Aankomst op het Landgoed vanaf 13:00 uur
•              Drie gangen menu
•              Samen met z’n allen voor de open haard in de accommodatie een verrassend gezelschapsspel spelen
Dinsdag 25 december 2018
•              Uitgebreid ontbijt
•              Wandeling op het Landgoed of in één van de prachtige natuurgebieden met
               overzichtelijke wandelkaarten van de omgeving
•              Sfeervolle winter-barbecue inclusief huisaperitief bestaande uit mousserende, licht zoete rosé
Woensdag 26 december 2018
•              Uitgebreid kerstontbijt
•              U kunt de dag invullen zoals u wenst. U kunt bijvoorbeeld de schaatsen onder binden en de traditionele schaatsbaan op de Markt in Eindhoven bezoeken of de kerststallen in de Brabantse Kempen bezichtigen
•              In de avond staat er een heerlijk Kerstbuffet voor u klaar in uw accommodatie

Donderdag 27 december 2018
•              uitgebreide Brunch
 
In alle accommodaties is een eigen bar, kerstboom en open haard aanwezig.
Doordat we diverse accommodaties van verschillende grootte en prijsklasse hebben, kan de prijs per persoon variëren. Informeer naar de juiste prijs voor uw kerstverblijf.
En natuurlijk ontvangen wij u graag voor een geheel vrijblijvende rondleiding op ons Landgoed.

Reserveer nu uw verblijf tijdens de kerst!
U kunt ook meteen contact met ons opnemen via telefoonnummer (0497) 59 12 57
Landgoed de Biestheuvel – www.biestheuvel.nlinfo@biestheuvel.nl

Verenigingenmaand

Wilt u met uw vereniging een weekend weg met de jeugd? De Wolfskuil in Ommen heeft in januari een speciale actie want het is dan Verenigingenmaand. U krijgt maar liefst 20% korting op de huurprijs als u in deze maand komt.
Maar dat is nog niet alles, er zijn ook een paar superdeals op sportieve activiteiten. Voor zowel grote als kleine groepen heeft De Wolfskuil mogelijkheden. Veel verenigingen komen bij ons, zij waarderen de mooie omgeving die erg geschikt is voor sport en spel, de verzorgde accommodaties en dat we goed mee denken. We hebben een speel-o-theek met veel leuke spelen en ook kunnen we helpen bij (eenvoudige)maaltijden. Kortom een leuke plek om met uw vereniging te komen.

Meer informatie over deze actie kunt u vinden op de site van De Wolfskuil https://www.wolfskuil.nl/nl/blog/januari-verenigingenmaand%202019

Of neem contact met hen op via info@wolfskuil.nl


www.stergroep.nl/wolfskuil
 

Talloze activiteiten bij Vakantie Meerlo


Bij Vakantie Meerlo bieden wij verschillende mogelijkheden voor een ontspannen fiets- of wandeltocht.  De vele fiets- en wandelroutes leiden u langs alle prachtige verborgen plekjes van het Noord-Limburgse maasgebied. Ook een klein uitstapje naar Duitsland is vanuit Meerlo geen enkel probleem. Wij denken graag met u mee voor een ontspannen invulling van uw verblijf.
 
Door Maasarm, Beekdal en Buurtschap
Wandelroute Door Maasarm, Beekdal en Buurtschap is een prachtige wandelroute door wisselend landschap van landbouwgronden, bossen en struweel met daar doorheen een slingerende beek. Veel plaatsen vragen erom even stil te staan voor het bewonderen van deze natuur.
De route start in het gebied van De Oude Maasarm in Meerlo. Van hieruit voert de wandelroute u door het dal van de meanderende Groote Molenbeek. Via typische buurtschappen keert u terug naar die De Oude Maasarm die de komende jaren weer een belangrijke functie krijgt, namelijk die van waterbuffer.
  
Avontuurlijk kanoën of mountainbiken
Bent u juist op zoek naar een avontuurlijke buitenactiviteit? Bij Vakantie Meerlo kunt u ook mountainbiken door de mooie natuur of kanoën op de Grote Molenbeek.
Bij aankomst hebben wij brochures ter beschikking met prachtige routes door dit gebied en een complete uitleg over alle bezienswaardigheden langs deze route.
Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Over Vakantie Meerlo
Vakantie Meerlo is veelzijdig in het verhuren van unieke accommodaties. Gaat u op stap met uw familie, vriendengroep of gezin? Vakantie Meerlo heeft voldoende mogelijkheden voor grote groepen. Wij maken uw verblijfswens op maat. Een vakantieparadijs voor jong en oud, rustzoekers en actievelingen. De uit de 17e eeuw stammende gebouwen liggen aan het natuurgebied “De Oude Maasarm”: een uitvalsbasis voor zowel een rustige als een actieve vakantie.

www.stergroep.nl/vakantiemeerlo

Luxe, rust en ruimte aan de rand van de natuur.
Welkom bij Vakantie Meerlo!

 

Recept van de maand: Gele curry met linzen, paparika en malse kip


Ingrediënten
 • 300 g basmatirijst
 • 4 cm verse gember
 • 2 rode uien
 • 2 rode paprika's
 • 1 gele paprika
 • 370 g kipdijfilet
 • 15 g verse koriander
 • 2 el arachideolie
 • 70 g gele curry kruidenpasta
 • 400 ml kokosmelk
 • 400 g linzen in blik
Bereiden

Kook de rijst in 8 min. gaar. Giet af en laat staan tot gebruik.
Schil ondertussen de gember en snijd fijn. Snijd de uien in halve ringen. Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in dunne repen. Snijd de kipdijfilet in repen en de koriander grof. Verhit de olie in de hapjespan of wok en fruit de currypasta 2 min. op laag vuur. Voeg de gember, ui en kip toe en bak al omscheppend 3 min. Voeg de paprika en kokosmelk toe, breng aan de kook en laat met de deksel op de pan op laag vuur 5 min. zachtjes stoven tot de kip gaar is. Laat de linzen uitlekken, voeg toe en verwarm 1 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Garneer de curry met de koriander en serveer de rijst erbij.

Bereidingstip:
Je kunt de curry al 1 dag van tevoren maken. Verwarm de curry op laag vuur en bestrooi met de koriander en serveer de rijst erbij.

Eet smakelijk!