nieuwsbrief zakelijk december 2017

NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017


Vergaderen in de bossen bij Ommen

De foto laat goed zien hoe origineel u met uw team bij ons kunt brainstormen.
In de openlucht midden in de natuur, in de zandkuil waar we onze naam aan hebben ontleend ‘De Wolfskuil’. Dat levert vast creatieve ideeën op. Er zijn verschillende vergaderplekken in ons bos gecreëerd.
 
We hebben in het laagseizoen -tot en met eind maart- volop mogelijkheden voor dag verhuur om te vergaderen (mag ook binnen) of voor een gezellige teamdag. Uiteraard kunt u bij ons ook overnachten. Bent u in 2017 met vrienden of familie te gast geweest bij De Wolfskuil? Dan ontvangt u van ons gratis koffie en thee bij uw boeking. We verwelkomen u graag en denken met u mee voor een optimaal programma.


www.stergroep.nl/nl/wolfskuil
 

Laagseizoen wil op Landgoed de Biestheuvel niet zeggen dat het rustig is

Deze winter zorgen we voor nóg meer privacy & luxe.

We zijn gelijk gestart met het verbreden van de eet- c.q. tuinkamers van de Hoeve en de Schuurherd, zodat onze gasten nog meer ruimte én comfort ervaren. Prettig tijdens vergaderingen, etentjes van grote families, maar zéker ook voor onze gasten met rolstoelen.

Groepsaccommodatie De Schop breiden we uit met een slaapvleugel (7 x 23) voorzien van 4 tweepersoonslaapkamers met privé badkamer & sanitair. Het maximum aantal gasten voor de Schop blijft gelijk. In totaal 40 personen. Door deze slaapvleugel creëren we extra privacy én luxe. Nieuwe indeling de Schop: 5 slaapkamers voor 6 personen en 5 slaapkamers voor 2 personen.

Tenslotte bouwen we op het landgoed nog 2 extra tweepersoonslaapkamers met privé badkamer & toilet. Deze logeerkamers zijn door gasten van alle accommodaties bij te boeken indien er behoefte is aan extra slaapgelegenheid. Uiteraard zijn deze voorzien van eigen entree.

De komende maand zal er hard gewerkt worden om alles tijdig te realiseren. De verbouwing van de Hoeve en de Schuurherd ronden we nog voor de kerst af. De slaapvleugel van de Schop nemen met Pasen in gebruik.
Landgoed de Biestheuvel – www.biestheuvel.nlinfo@biestheuvel.nl – 0497-591257

www.stergroep.nl/nl/biestheuvel
 

Een zakelijk event, vergadering of teambuilding dag?


Laat u verrassen met de sfeervolle locatie en talloze mogelijkheden bij Vakantie Meerlo!
Ook voor zakelijke gasten is uw wens onze drijfveer! Met een breed scala aan mogelijkheden zorgen wij dat u krijgt waar u naar op zoek bent.

Een inspirerende vergadering houden in besloten kring? Kijk dan eens naar de mogelijkheden in ons mooie kasteeltje of één van de authentieke kamers die wij aanbieden. Of wilt u juist eens vergaderen in de buitenlucht? Dat kan in onze ruime tuin waar u omringd bent door prachtige natuur. Natuurlijk is iedere aangelegenheid te combineren met een heerlijke lunch of diner, geheel naar uw eigen wens. Voor een actieve & gezellige teambuilding bieden wij ook nog erg leuke groepsactiviteiten, gemakkelijk toe te voegen aan úw (dag)programma! Ook voor een vergaderlocatie voor meerdere dagen kunt u bij ons terecht. Alles is mogelijk bij Vakantie Meerlo!
 
www.stergroep.nl/nl/vakantiemeerlo
 

Recept van de maand: chocoladetaart met pepernoten
 

Ingrediënten

  • 200 g boter (+ extra om in te vetten)
  • 200 g pure chocolade 72%
  • 4 eieren
  • 150 g donkere basterdsuiker
  • 1 mespunt zout
  • 200 g zelfrijzend bakmeel
  • 200 g crunchy speculoospasta (pot à 400 g)
  • 200 g chocoglazuur (zak 100 g)
  • 13 speculaasjes
  • 150 g chocoladepepernoten​
​Bereiden
Verwarm de oven voor op 170 °C. Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier en vet de randen in met boter. Smelt de rest van de boter in een steelpan. Breek de chocolade in stukjes en voeg bij de gesmolten boter. Laat op laag vuur smelten, roer regelmatig. Doe de eieren met de basterdsuiker en het zout in een kom. Klop met een mixer in 5 min. tot een schuimig geheel. Zeef het bakmeel erboven en meng rustig met een spatel. Voeg het chocolade-botermengsel toe en meng rustig met een spatel. Schenk in de springvorm en bak ca. 35 min. in het midden van de oven. Laat in 2 uur helemaal afkoelen. Neem de taart uit de springvorm en snijd overlangs doormidden. Bestrijk de onderste helft met de speculoospasta en leg de bovenste helft erop. Verwarm het chocoglazuur volgens de aanwijzingen op de verpakking en schenk over de taart. Verdeel met een spatel gelijkmatig over de buitenkant. Plak de speculaasjes rondom op de zijkant van de taart. Bestrooi de bovenkant met de pepernoten.