nieuwsbrief zakelijk december 2018

SterGroep nieuwsbrief zakelijk december 2018 

SterGroep wenst u fijne feestdagen en een gelukkig 2019! 

Wat wil je nog meer?

Keuze uit 21 luxe slaapkamers met eigen sanitair. Villa Schoolthoff exclusief gereserveerd; helemaal voor jezelf beschikbaar. ’s Avonds ongedwongen napraten rond het kampvuur.  Zelf koken voor teambuilding. Mega ruimte voor een outdoor event. Wat wil je nog meer? Vertel het ons. www.stergroep.nl/schoolthoff
 

Teambuilding in de Limburgse natuur

Vakantie Meerlo is de ideale plek voor een teamuitje of teambuildingsweekend. Een goede sfeer op de werkvloer, collega’s die elkaar vertrouwen, elkaar goed kennen en goed kunnen samenwerken, dat is zeer waardevol voor zowel werknemers al werkgever. Een goede teambuildingsactiviteit kan bijdragen aan een hecht team en positieve sfeer. Bij Vakantie Meerlo dragen wij daar graag aan bij.

Vergaderen en leuke groepsactiviteiten bij Vakantie Meerlo
Wilt u starten met een inspirerende vergadering, in één van onze locaties of zelfs in het komende voorjaar in de buitenlucht. Dat kan in onze ruime tuin waar u omringd bent door prachtige natuur. Ter aanvulling op uw dagprogramma zijn er verschillende groepsactiviteiten mogelijk die uw teambuilding dag compleet zullen maken. Natuurlijk is iedere activiteit te combineren met een heerlijke lunch of diner, geheel naar uw eigen wens.
Klik hier voor meer informatie. 


Meerdaagse teambuilding
Ook kunt u meerdere dagen bij ons terecht met uw team door te verblijven in één van onze accommodaties. Verblijf avontuurlijk in een van onze Stoere Hutten of  Stoere Tenten of in één van onze groepsaccommodaties. Wij kunnen groepen ontvangen van 2 tot 53 personen.

Over Vakantie Meerlo
Vakantie Meerlo is veelzijdig in het verhuren van unieke accommodaties. Gaat u op stap met uw familie, vriendengroep of gezin? Vakantie Meerlo heeft groepsaccommodaties, vakantiehuisjes, hotelkamers en Stoere Hutten en Stoere Tenten. Wij maken uw verblijfswens op maat. Een vakantieparadijs voor jong en oud, rustzoekers en actievelingen. De uit de 17e eeuw stammende gebouwen liggen aan het natuurgebied “De Oude Maasarm”: een uitvalsbasis voor zowel een rustige als een actieve vakantie.
 


Midden in de bossen een dagdeel vergaderen

Leuk, we mogen weer vergaderen! Wellicht dat uw team vanzelf zin krijgt om te vergaderen als ze dit in een prachtige omgeving mogen doen, weg van kantoor. Midden in het bos bij Ommen heeft u een moderne goed verzorgde groepsaccommodatie tot uw beschikking en het bos als extra vergaderplek. Uiteraard mag u komen overnachten maar een dag of dagdeel is tot en met maart of last-minute ook mogelijk.

Ons vergaderarrangement kort

  • Vergaderruimte, één dagdeel inclusief koffie & thee en kannen met water. Flipover is aanwezig. Beamer kunt u bij ons huren voor €25,-.
  • Maak gratis gebruik van ons unieke vergaderparcours: buiten vergaderen voor extra inspiratie!
  • Vanaf € 17,50 per persoon, op basis van 6 personen (verzorgt u zelf uw koffie en thee dan betaalt u €12,50 p.p.)

www.stergroep.nl/wolfskuil
 


Prachtige vergaderlocatie in de Brabantse Kempen | Landgoed de Biestheuvel

De vergaderaccommodaties van Landgoed de Biestheuvel zijn bij uitstek geschikt voor het onderbrengen van uw (meerdaagse) congressen, trainingen en overige zakelijke bijeenkomsten met als uitgangspunt rust en ruimte.
Als vergaderlocatie in de regio Eindhoven heeft Landgoed de Biestheuvel een prima naam opgebouwd. Bent u op zoek naar een smaakvolle vergaderlocatie in een prachtige omgeving? Kijkt u dan eens op onze site of vraag direct een offerte aan en laat u verrassen door de mogelijkheden
De locatie is uitstekend bereikbaar met de auto en er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Op het landgoed zijn verschillende laadpalen aanwezig om uw elektrische auto op te laden.
Geeft u de voorkeur aan persoonlijk contact? Via telefoonnummer (0497) 59 12 57 geven we u graag meer tekst en uitleg.
 
Landgoed de Biestheuvel | www.biestheuvel.nl | info@biestheuvel.nl
 
 


Recept van de maand: Koffie-speculoostiramisu

Ingrediënten
  • 100 gram speculoos
  • 40 ml espresso
  • 300 gram crema per tiramisu
Bereiden

Hak de speculoos fijn. Schep in elk glaasje 1 eetlepel koekkruimels en 1 theelepel koffie. Spuit een laagje crema per tiramisù over de koekkruimel. Schep er weer 1 eetlepel koekkruimels en 1 theelepel koffie op. Herhaal met een laagje crema per tiramisu en eindig met wat koekkruimels.

Combinatietip:Garneer met een framboosje en blaadje munt.

Eet smakelijk!