nieuwsbrief zakelijk september 2018

SterGroep zakelijke nieuwsbrief

Nieuw Allardsoog aan het woord

De vakantie zit er voor de meesten van ons (helaas) weer op. Het nieuwe vergaderseizoen staat voor de deur. Op Nieuw Allardsoog zijn we klaar om u te ontvangen. Wilt u samen met uw team een frisse start maken? Plan en boek dan een vergadering op Nieuw Allardsoog. Samen met onze medewerkers maken we van uw vergadering of heisessie een succes. 

Een hele dag vergaderen met een volledig verzorgd dagarrangement boekt u al vanaf €46,- pp. 

Inclusief:
 • een uitgebreid lunchbuffet met 2 warme gerechten uit eigen keuken:
 • We serveren o.a. de beste broodsoorten met het beste beleg, vers fruit, 2 warme gerechten, biologische zuivel en sappen, vruchten smoothie, en altijd 3 huisgemaakte salades.

Standaard inbegrepen bij al onze arrangementen:
 • onbeperkt koffie en thee gedurende de dag
 • huisgemaakte cake of koek
 • fruitmand op uw zaal
 • water en mintjes
 • schrijfblokje, pen en naambordjes
 • gratis internet
www.stergroep.nl/nieuwallardsoog
 

De flexibiliteit van De Biestheuvel past bij DHL
 

Al geruime tijd organiseert Janske van Dinter voor DHL vergaderbijeenkomsten en teambuildingssessies. Omdat de personeelsleden van DHL uit heel Nederland en België komen, is het een pittige klus om een accommodatie te vinden waar een grote groep kan overnachten. Bij Landgoed De Biestheuvel heeft ze, sinds drie jaar, een perfecte locatie gevonden.

“Ik organiseer de bijeenkomsten voor boardleden en medewerkers van de afdeling Finance, IT en de Businessunit. We doen méér dan alleen vergaderen en juist daarom zijn we zo blij met De Biestheuvel. Er is keuze uit zéker veertig activiteiten en die worden, in overleg, precies op maat gemaakt. De grote kracht van De Biestheuvel is dat er meegedacht wordt. Dat begon al bij het eerste contact; de medewerkster kwam op ons bedrijf kijken om de sfeer te proeven. Met het feit dat er verschillen zijn in de Nederlandse en Belgische cultuur is iets waar de contactpersoon in het programma rekening mee houdt. Zowel de activiteiten als het eten worden afgestemd op onze wensen en de variatie daarin is ongekend.

Is het luxe bij De Biestheuvel? Ja, dat vind ik wel. Alleen al het feit dat er zo’n grote groep kan overnachten in mooie kamers met goede bedden is fantastisch. Bij DHL vinden we veiligheid ontzettend belangrijk en dus willen we niet dat onze medewerkers nog in de auto stappen, als ze een wijntje of biertje gedronken hebben na de activiteit of vergadering. Het eten is goed en bij elke bijeenkomst die ik boek, zorgen ze er bij De Biestheuvel voor dat er ander eten is. Hebben we de ene keer gebarbecued, dan is er de volgende keer een lopend buffet of nog iets anders. Het voelt op alle fronten als een warm bad en de reacties van onze medewerkers zijn dan ook unaniem positief.
De bereikbaarheid is prima, we zitten midden in de natuur en dat is vooral voor de activiteiten geweldig. Na een activiteit in de buitenlucht, is het prima netwerken en vergaderen. Vooral de Flintstone Challenge viel afgelopen jaar goed in de smaak. Perfect voor teambuilding; door opdrachten te doen worden diamanten verzameld waar de groepsleden onderdelen voor een Flintstonewagen kunnen ‘kopen’. Je had ze moeten zien werken en puzzelen! Prachtig. En het vertaalt zich daarna naar de werkvloer want medewerkers hebben anders dan normaal samengewerkt en vooral veel plezier beleefd.

Ik kan niet anders dan buitengewoon positief zijn over Landgoed De Biestheuvel en ben daarom alweer na aan het denken over een volgende boeking. Maar het wordt me heel makkelijk gemaakt bij De Biestheuvel; in principe hoef ik alleen door te geven wanneer en met hoeveel personen we komen; de rest wordt perfect geregeld. Flexibiliteit is belangrijk bij DHL en dat vinden we helemaal terug bij Landgoed de Biestheuvel.”

Landgoed de Biestheuvel | www.biestheuvel.nl | info@biestheuvel.nl

 


Vergaderen in de bossen bij Ommen


Is het weer tijd om echt tijd te maken voor uw team? Samen plannen maken en elkaar inspireren? Veel bedrijven komen in het najaar bij ons om net even anders te gaan vergaderen dan op kantoor. Buiten met een laptop aan de slag terwijl u ondertussen het bos om uw heen ziet en hoort. Of met z’n allen gaan brainstormen tijdens een boswandeling. We hebben een heerlijke plek om letterlijk en figuurlijk een frisse blik te krijgen.
In overleg is er veel mogelijk: alleen vergaderen of ook gezamenlijk eten en overnachten. Tussen door activiteiten ondernemen zoals kanovaren, outdoor activiteiten met teambuilding of met een boswachter het bos in, kan uiteraard ook. Wilt u ondersteuning van een ervaren trainer, dan kunnen wij u enkele inspirerende trainers aanbevelen.
We denken graag met u mee.  

www.stergroep.nl/wolfskuil


 


Geniet van de Limburgse natuur met leuke buitenactiviteiten bij Vakantie Meerlo!

Vakantie Meerlo geeft u jaarrond mogelijkheden om heerlijk tot rust te komen in het weelderige gebied rondom rivier de Maas. Vakantie Meerlo vormt voor u de ideale uitvalsbasis!

Een vergadering of teambuilding dag?
Naast een overnachting is het ook mogelijk om uw vergadering of teambuilding dag bij Vakantie Meerlo te organiseren.   

Wilt u een inspirerende vergadering houden in besloten kring? Kijk dan eens naar de mogelijkheden in ons mooie kasteeltje of onze authentieke kamers. Of wilt u eens vergaderen in de frisse buitenlucht? Dat kan in onze ruime tuin waar u omringd bent door prachtige natuur. Ter aanvulling op uw dagprogramma zijn er verschillende groepsactiviteiten mogelijk die uw teambuilding dag compleet zullen maken. Natuurlijk is iedere activiteit te combineren met een heerlijke lunch of diner, geheel naar uw eigen wens. Op zoek naar een vergaderlocatie voor meerdere dagen, ook dan kunt u bij ons terecht.

Luxe, rust en ruimte aan de rand van de natuur.
Welkom bij Vakantie Meerlo!

www.stergroep.nl/vakantiemeerlo


 

Recept van de maand: Gegrilde pizza met rauwe ham en truffelmascarpone

Benodigdheden
 • 700 g tarwebloem
 • 100 g tarwegriesmeel
 • 7 g gedroogde gist (zakje)
 • 450 ml kraanwater (handwarm)
 • 2 tl zout
 • 1 el vloeibare honing
 • 50 ml traditionele olijfolie
 • 400 g tomatenblokjes (uitgelekt)
 • 2 gegrilde rode paprika's (pot 295 g)
 • 1 teen knoflook
 • 15 g verse basilicum
 • 150 g mini-buffelmozzarella
 • 100 g rauwe ham
 • 3 tl truffel-paddenstoelentapenade (potje 80 g)
 • 250 g mascarpone (zachte roomkaas)
 • 40 g rucola

Bereiden

Doe de bloem, het tarwegriesmeel en de gist in een ruime kom. Schenk er het water bij en kneed tot een samenhangend deeg. Kneed het zout en de honing erdoor en daarna de olijfolie totdat er een soepel deeg ontstaat. Dek af en laat op een tochtvrije plaats 1 uur rijzen. Kneed het deeg na 1 uur nogmaals door en verdeel in 4 gelijke bollen. Laat afgedekt nog 30 min. rijzen.Steek de barbecue aan.Doe de tomatenblokjes, paprika, knoflook en het basilicum in een hoge beker en pureer met een staafmixer tot saus. Breng op smaak met peper en zout. Halveer de mozzarellabolletjes, snijd de ham in lange repen en meng de truffeltapenade door de mascarpone. Leg een deegbal op een vel bakpapier en bestrooi met wat griesmeel. Rol het deeg uit tot een platte cirkel van max. 3 mm. dik.
Leg de pizzabodem op de barbecue met het bakpapier naar boven en sluit de deksel. Gril de pizzabodem in ca. 3 min. tot ze knapperig bruin. Neem van de barbecue en trek het papier los. Beleg de gegrilde kant met saus en mozzarella en gril in 3 min. gaar en knapperig met de deksel op de barbecue. Neem de pizza van de barbecue en beleg met ham, truffelmascarpone en rucola. Maak zo nog 3 pizza’s.