nieuwsbrief zorg december 2017

NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017


Gasten van Beukenhof aan het woord

Met onze zorggroep komen wij al jaren bij Beukenhof, voor ons een perfecte locatie. De voorbouw is een prachtige ruimte, met eigen terras en diverse aangepaste slaapkamers met eigen sanitair. Dit is precies wat we zoeken voor een heerlijke vakantie voor onze bewoners.
Bij Beukenhof heerst een gemoedelijke sfeer en er is veel mogelijk van wat we vragen, hierdoor lijkt het voor de verzorgers ook een beetje vakantie. Een heerlijke barbecue of gourmet is wat onze bewoners waarderen en thuis natuurlijk niet kunnen krijgen.
We kunnen een mooie wandeling maken in de Loonse en Drunense Duinen of we kunnen ons uitleven met de karaoke die in de accommodatie aanwezig is.
Kortom, voor ons een zeer geslaagde vakantiebestemming!

www.stergroep.nl/nl/beukenhof


Zorg op locatieWist u dat u bij ons zorg op locatie kunt krijgen? Het kan gaan om dagelijkse zorg maar ook om plotselinge zorg. Een fysiotherapeut, thuiszorgmedewerker of verloskundige komt via 'Zorg op locatie' naar u toe. Voor bijvoorbeeld hulp bij uw steunkousen, rug behandeling of hulp bij uw verzorging. Maar ook als u bijvoorbeeld tijdens uw verblijf bij ons uw enkel verzwikt biedt dit uitkomst. Een hele zorg minder als u eens weg wilt met een groep terwijl er een zorgvraag is.


www.stergroep.nl/wolfskuil
 

Laagseizoen wil op Landgoed de Biestheuvel niet zeggen dat het rustig is

Deze winter zorgen we voor nóg meer privacy & luxe.

We zijn gelijk gestart met het verbreden van de eet- c.q. tuinkamers van de Hoeve en de Schuurherd, zodat onze gasten nog meer ruimte én comfort ervaren. Prettig tijdens vergaderingen, etentjes van grote families, maar zéker ook voor onze gasten met rolstoelen.

Groepsaccommodatie De Schop breiden we uit met een slaapvleugel (7 x 23) voorzien van 4 tweepersoonslaapkamers met privé badkamer & sanitair. Het maximum aantal gasten voor de Schop blijft gelijk. In totaal 40 personen. Door deze slaapvleugel creëren we extra privacy én luxe. Nieuwe indeling de Schop: 5 slaapkamers voor 6 personen en 5 slaapkamers voor 2 personen.

Tenslotte bouwen we op het landgoed nog 2 extra tweepersoonslaapkamers met privé badkamer & toilet. Deze logeerkamers zijn door gasten van alle accommodaties bij te boeken indien er behoefte is aan extra slaapgelegenheid. Uiteraard zijn deze voorzien van eigen entree.

De komende maand zal er hard gewerkt worden om alles tijdig te realiseren. De verbouwing van de Hoeve en de Schuurherd ronden we nog voor de kerst af. De slaapvleugel van de Schop nemen met Pasen in gebruik.
Landgoed de Biestheuvel – www.biestheuvel.nlinfo@biestheuvel.nl – 0497-591257

www.stergroep.nl/nl/biestheuvel
 

Middels een verblijf op maat maken wij een groepsvakantie voor iedereen mogelijk!

Bij Vakantie Meerlo kunt u het hele jaar terecht voor úw droomverblijf! Heerlijk tot rust komen in het natuurrijke gebied rondom rivier de Maas. Wij gaan voor maatwerk en op basis van een persoonlijk advies maken wij ieders (speciale) wens mogelijk!

Heeft u specifieke zorgwensen? Of bent u juist op zoek naar een zakelijk arrangement? Wij toveren iedere vraag om tot een topverblijf voor uw groep of uw zakelijk event!

Uw wens is onze uitdaging!
Bent u zorgbehoevend of heeft u een gezin met een of meerdere bijzondere kinderen? Lijkt het soms misschien onmogelijk om op vakantie te gaan en écht tot rust te komen? Vakantie Meerlo maakt het voor u mogelijk. Juist voor zorgbehoevenden is het des te belangrijker om er eens op uit te gaan en echt alles los te kunnen laten. Een verblijf op maat waarbij rekening gehouden wordt met al uw zorgbehoeften. Wij nemen de tijd en energie van het organiseren volledig uit uw handen en zorgen voor alle benodigde faciliteiten waardoor uw plezier tijdens deze vakantie nou eens écht voorop staat. Gun het u zelf of iemand uit uw omgeving om weer eens dat zorgeloze vakantiegevoel te ervaren!

Benieuwd naar het maatwerk van Vakantie Meerlo? Klik hier voor meer informatie over onze zorgvakanties.
               
Wij zijn veelzijdig in het verhuren van unieke accommodaties voor andere aangelegenheden, zoals een uitje met uw gezin of familie, of een gezellige dag of weekend met de vriendengroep! Groepsaccommodaties, vakantiehuisjes, hotelkamers… wij maken uw verblijfswens geheel op maat. Neem ook eens een kijkje bij de uit de 17e eeuw stammende gebouwen grenzend aan het natuurgebied De Oude Maasarm. Een uitvalsbasis voor zowel een rustige als een actieve vakantie. (www.stergroep.nl/vakantiemeerlo)
 
Wij creëren dé perfecte uitkomst voor een vakantie voor jong en oud, voor hulpbehoevenden en voor de echte avonturiers! Luxe, avontuur, gezelligheid en inspiratie aan de rand van de natuur.

Welkom bij Vakantie Meerlo!

www.stergroep.nl/vakantiemeerlo
 

Recept van de maand: chocoladetaart met pepernoten

Ingrediënten
  • 200 g boter (+ extra om in te vetten)
  • 200 g pure chocolade 72%
  • 4 eieren
  • 150 g donkere basterdsuiker
  • 1 mespunt zout
  • 200 g zelfrijzend bakmeel
  • 200 g crunchy speculoospasta (pot à 400 g)
  • 200 g chocoglazuur (zak 100 g)
  • 13 speculaasjes
  • 150 g chocoladepepernoten​
Bereiden
Verwarm de oven voor op 170 °C. Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier en vet de randen in met boter. Smelt de rest van de boter in een steelpan. Breek de chocolade in stukjes en voeg bij de gesmolten boter. Laat op laag vuur smelten, roer regelmatig. Doe de eieren met de basterdsuiker en het zout in een kom. Klop met een mixer in 5 min. tot een schuimig geheel. Zeef het bakmeel erboven en meng rustig met een spatel. Voeg het chocolade-botermengsel toe en meng rustig met een spatel. Schenk in de springvorm en bak ca. 35 min. in het midden van de oven. Laat in 2 uur helemaal afkoelen. Neem de taart uit de springvorm en snijd overlangs doormidden. Bestrijk de onderste helft met de speculoospasta en leg de bovenste helft erop. Verwarm het chocoglazuur volgens de aanwijzingen op de verpakking en schenk over de taart. Verdeel met een spatel gelijkmatig over de buitenkant. Plak de speculaasjes rondom op de zijkant van de taart. Bestrooi de bovenkant met de pepernoten.