Vergaderen met frisse inzichten

Locatie: Landgoed de Biestheuvel
Plaats: Hoogeloon

Zakelijke bijeenkomsten op Landgoed de Biestheuvel
Onderscheidend vergaderen? Landgoed de Biestheuvel, een prachtige locatie, gelegen in de Brabantse Kempen, zorgt voor een goed georganiseerde vergadering, netwerkborrel of training. De Kempen is een streek in het Zuidoosten van Nederland. De regio strekt zich uit van Eindhoven, Tilburg tot over de Belgische grens.

Waarom uw zakelijke bijeenkomst op Landgoed de Biestheuvel? Hier vindt u alles onder één dak... voor vergaderingen, seminars, productpresentaties, aandeelhoudersvergaderingen, bedrijfsjubilea, bedrijfsfeesten, beurzen en talrijke andere evenementen.

Groepen van 10 tot 400 personen kunnen terecht in onze vergaderruimtes, eventueel met comfortabele slaapgelegenheid (maximaal 245). Alle moderne faciliteiten zijn aanwezig. Hier kunt u vergaderen afwisselen met een lunch en op ons landgoed een frisse neus halen, voordat u verder werkt. Tenslotte is het mogelijk de dag te combineren met een outdoor evenement. Heeft u speciale wensen? Wij nemen u met plezier alle praktische beslommeringen uit handen en zorgen dat het u aan niets ontbreekt terwijl u werkt. Landgoed de Biestheuvel is uw ideale vergaderlocatie!

Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid en mocht u gebruik maken van de overnachtingsmogelijkheid dan is er in de accommodatie een sfeervolle living met openhaard en eigen bar aanwezig. De sluitingstijd hiervan bepaald u zelf. Landgoed de Biestheuvel adviseert u graag bij het samenstellen van een programma afgestemd op de gelegenheid en het gezelschap.
  • wifi
  • audiovisuele middelen
  • vernachtingsmogelijkheid
  • gratis parkeergelegenheid
  • teambuilding activiteiten
Informeer naar de verschillende arrangementen en mogelijkheden!

Postadres

SterGroep
Postbus 138
5360 AC Grave

info@stergroep.nl
0486 47 47 01
 

Bereikbaar op

Maandag08:45 - 17:00 uur
Dinsdag08:45 - 17:00 uur
Woensdag08:45 - 17:00 uur
Donderdag08:45 - 17:00 uur
Vrijdag08:45 - 17:00 uur