Wandelweekend met vrienden

SterGroep biedt wandelarrangementen aan bij 3 groepsaccommodaties in Overijssel en Drenthe. De arrangementen zijn samengesteld voor wandelaars die houden van natuur, gezelligheid en eten. De groepsaccommodaties hebben alle drie mooie arrangementen samengesteld voor wandelgroepen.

 

De groepsaccommodaties
Noordoost-Twente is een stukje Nederland dat zo onweerstaanbaar mooi is. Het toeristische dorpje De Lutte is een ideale wandelbestemming voor groepen door z’n gezellige terrasjes op loopafstand.
’t Keampke is een groepsaccommodatie met plaats voor groepen tot 24 personen binnen dit groepsarrangement. Groepsaccommodatie de Strandhoeve biedt luxe, veel faciliteiten en comfort in dit groepsarrangement. De groepsaccommodatie heeft prachtig verbouwde boerderijen treft u rust en sfeer. Groepsaccommodatie de Strandhoeve in Baarlo biedt plaats voor  50 personen.
Groepsaccommodatie de Zwerfsteen ligt verscholen midden in de bossen van Noord-Drenthe vlakbij Roderesch, met volop ruimte en natuur. Ideaal om er een weekendje tussen uit te gaan voor wandelaars onder elkaar. De groepsaccommodatie biedt plaats voor 30 personen.
 
Groepsactiviteiten en gerechten
Elk arrangement heeft een andere invalshoek. Het weekendarrangement bij groepsaccommodatie ’t Keampke met het arrangement happen en stappen gaat om gezelligheid door middel van wandelen en genieten in horecagelegenheden. U krijgt bij dit arrangement ontbijt, lunch en ’S avonds een barbecue of een Twents tapasbuffet. Bij groepsarrangement in groepsaccommodatie de Strandhoeve gaat u een leerzame en educatief spel ontwikkeld door het Waterloopbos. Bij het laatste groeparrangement in groepsaccommodatie de Zwerfsteen gaat u GPS wandelen krijgt u korte briefings over hoe u de omgeving aan de hand van GPS kunt verkennen. Bij dit arrangement zit ontbijt, lunch en diner inbegrepen. 
 

'Happen en stappen'

't Keampke, De Lutte
 
Aantal personen:
8 - 24
Prijs p.p. vanaf:
€ 142,50

Wandelweekend met vrienden

Landgoed de Biestheuvel, Hoogeloon
 
Aantal personen:
12 -250
Prijs p.p. vanaf:
€ 190,00