Weekendje weg met vriendinnen!

SterGroep biedt naast vele unieke groepsaccommodaties ook luxe weekendarrangementen aan voor groepen! Heeft u zin om eens een weekendje weg te gaan met de meiden? SterGroep biedt 3 zeer verschillende weekendarrangementen aan. Bij elke weekendarrangement staat gezelligheid, borrelen en bijkletsen centraal, echter allemaal vanuit een andere invalshoek. Bij het eerste weekendarrangement bij groepsaccommodatie ’t Keampke in het Twentse gedeelte van Overijssel gaat het om lekker genieten met keuze uit een sauna, fotoshoot, scootertochtje of workshop.

Het tweede weekendarrangement bij groepsaccommodatie De Strandhoeve geeft wat meer stof tot nadenken. U gaat namelijk ‘Wie is de mol’ spelen en één van u is de mol!

Op de zaterdag gaat u diverse opdrachten doen om de mol te achterhalen. Het derde weekendarrangement bij groepsaccommodatie Vakantie Meerlo gaat dieper in op mindfullness. Op een praktische en effectieve manier gaat u leren om met stress om te gaan in het dagelijkse leven. Elk weekendarrangement biedt ontbijt/brunch en diner aan.

De weekendarrangementen lopen van vrijdagavond tot zondagmiddag. Een gezellig weekendje weg met de meiden doe je dus bij SterGroep! 

Aantal personen:
8 - 24
Prijs p.p. vanaf:
Op aanvraag

Meidenweek plannen

Landgoed de Biestheuvel, Hoogeloon
 
Aantal personen:
12 - 24
Prijs p.p.:
op aanvraag
Aantal personen:
10-40
Prijs p.p.:
op aanvraag
Aantal personen:
1 - 40
Prijs p.p. :
Op aanvraag