De Buitenhorst

De Buitenhorst

Accommodatie: De Buitenhorst
Provincie: Noord-Brabant
Plaats: Schaijk
Personen: 67

Zoekt u een mooie, luxe grote groepsaccommodatie tot 67 personen dan bent u bij De Buitenhorst aan het juiste adres. U heeft de beschikking over onze gehele accommodatie bestaande uit:

  • De Bonte Koe - 9 slaapkamers met 8 badkamers – 26 personen.
  • De Ontginning - 9 slaapkamers met  7 badkamers –  24 personen.
  • De Bosrand - 7 slaapkamers en 7 badkamers – 17 personen.
Doordat al deze accommodaties aan elkaar geschakeld zijn ontstaat 1 grote accommodatie.
Er is een grote centrale ruimte aanwezig die ruim genoeg is om met 67 personen te eten/verblijven.
De keuken van De Bonte Koe beschikt over alle voorzieningen om de maaltijden te verzorgen voor een grote groep.
U heeft daarnaast dan nog de beschikking over 2 extra woonkamers en 2 extra keukens.
 

"Wij hebben een geweldig leuk familieweekend gehad in de Buitenhorst. De ontvangst was super, de bedden zeer goed, de keuken van alle moderne gemakken voorzien, van het sportveld is ruimschoots gebruik gemaakt, het bestelde tapasbuffet was heel erg lekker en zeer royaal. Wat ik vooral wil benoemen is de buitengewone behulpzaamheid van de familie. Kortom: ons verblijf op de Buitenhorst heeft er aan meegeholpen dat we ons 25e familieweekend een zeer geslaagd weekend mogen noemen."
"Super weekend gehad op deze locatie. Vriendelijk mensen, mooie inrichting gebouwen, leuke buitenspeelmogelijkheden voor de kids. Aanrader."
"Top weekend met vrienden gehad. Het bestelde diner voor de zondagavond was zeer goed. Accommodatie is keurig onderhouden en schoon."
"Bijzonder fijne accommodatie met name de professionele keuken, praktische en nette inrichting van slaapkamers en het gemak en privacy van eigen douche en toilet per kamer. Alles goed schoon en prettig is ook toiletpapier en handzeep op de toiletten. "
"Alles was goed, nette en mooie accommodatie. Andere huizen zaten ook vol, maar geen last van elkaar. TOP!"
"Wij hebben uw accommodatie als zeer prettig ervaren en zeker dat elke slaapkamer was voorzien van badkamer. De leefruimte kamer en keuken was van alles voorzien en ruimte genoeg voor iedereen. "
"Prima verzorgt verblijf . een aanrader . Vriendelijke enthousiaste eigenaren "
"geweldig weekend gehad. alles zag er keurig, schoon en gezellig uit. Je voelt je welkom!!"
"We hebben een fantastisch weekend gehad in een mooie, complete en zeer schone accommodatie. De opzet is ruim en de materialen professioneel. De eigenaren zijn zeer behulpzaam, de communicatie verloopt vlot en alle afspraken worden 100% nagekomen. Het verzorgde ontbijt was heerlijk, compleet en ruim voldoende. Kortom we hebben genoten en kunnen De Buitenhorst (Bonte Koe) aan iedereen aanbevelen."
"Prachtig plekje, hartelijke ontvangst. De accommodatie voorziet in alles. Wij waren met een vriendengroep van 14 50plussers. Wij waren er unaniem over eens dat dit een geweldig groepsverblijf is. Het is erg schoon, iedereen is behulpzaam en vriendelijk. We raden iedereen het maaltijd arrangement aan. Het was elke keer weer een verrassing wat de kok ons weer bracht. Alles was even smakelijk. Wij hadden een persoon met een streng dieet. De kok kwam speciaal om met die persoon het dieet te bespreken. Wij hebben dus een heerlijk lang weekend gehad!"

Zit de boeking van uw voorkeur er niet tussen?

In overleg met De Buitenhorst komt u er vast wel uit. Bel gerust met 0486-477749.

Telefoon 0486-477749
E-mail buitenhorst@stergroep.nl
Website www.debuitenhorst.nl

Activiteiten

Onderstaand activiteiten voor De Buitenhorst

Informatie aanvragen

Vindt u het prettiger telefonisch te boeken?

Bel gerust met 0486 47 47 01