0900-2025094
Logo

Bij onze accommodaties kun je op een veilige manier samen komen met je groep. De accommodaties zijn aangepast aan de RIVM richtlijnen en beschikken over veel ruimte. Er is van alles te doen in en om onze accommodaties. Benieuwd naar ons aanbod? Neem snel een kijkje op onze homepage!

Ga door
Sterk in Groepsaccommodaties

Ontdek de faciliteiten van Vakantie Meerlo

Het blijft een uitdagende tijd waar we in zitten, ook op zakelijk gebied.

Alhoewel we elkaar mondjesmaat weer in het echt mogen ontmoeten, ziet het werken er nog steeds anders uit dan normaal. We komen voor nieuwe uitdagingen te staan en proberen samen oplossingen te vinden waarbij de maatregelen van het RIVM in acht worden genomen. Veiligheid is namelijk enorm belangrijk!

Zakelijk verblijf in Noord-Limburg
Wanneer je voor zakelijke doeleinden in Noord-Limburg bent, ben je bij Vakantie Meerlo op het juiste adres voor een overnachting. In het hotel van Vakantie Meerlo kom je heerlijk tot rust in één van de huiselijk ingerichte kamers. Je voelt je meteen thuis! Dit hotel is slechts 8 km verwijderd van de Evenementenhal Venray, 10 minuten rijden van Horst en Venray en 20 minuten rijden van Airport Dusseldorf (Weeze).

Daarnaast kun je heerlijk afschakelen van werk in de vele mooie wandel- en fietsgebieden in de omgeving. Ontdek bijvoorbeeld natuurgebied De Oude Maasarm, het Nationaal park Maasduinen of De Schadijkse Bossen.

Een vergadering of teambuilding in de buitenlucht
Wil je alvast inspiratie opdoen voor een personeelsuitje of vergadering na de coronaperiode? In onze ruime tuin of diverse accommodaties kun je verschillende groepsactiviteiten ondernemen die je teambuilding compleet maken. Uiteraard kunnen we de activiteiten combineren met een heerlijke lunch of diner.

Daarnaast zijn jullie ook van harte welkom om een aantal dagen bij ons te verblijven. We hebben verschillende accommodaties die we met elkaar kunnen combineren, zodat we altijd een passend aanbod hebben voor jouw groep. De accommodaties, vakantiehuisjes en hotelkamers bieden de nodige faciliteiten en privacy voor een prettig verblijf.

Meer info

Over Vakantie Meerlo
Vakantie Meerlo is veelzijdig in het verhuren van unieke accommodaties. Ga je op stap met je familie, vriendengroep of gezin? Vakantie Meerlo heeft groepsaccommodaties, vakantiehuisjes, hotelkamers, Stoere Hutten en Stoere Tenten. Zij maken je verblijfswens op maat. Een vakantieparadijs voor jong en oud, rustzoekers en actievelingen. De uit de 17e eeuw stammende gebouwen liggen aan het natuurgebied “De Oude Maasarm”: een uitvalsbasis voor zowel een rustige als een actieve vakantie


Vakantie Meerlo - Het Kasteelke

Meerlo, Limburg


: € 113,25

Ga erop uit naar het zonnige zuiden.....Ontdek het natuurrijke buitenleven van het zonnige Noord-Limburg. Vakantie Meerlo is een v..


Slaapkamers: Slaapkamers4
Badkamers: Badkamers2
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen8
Toon deze groepsaccommodatie

Vakantie Meerlo - De Schuur (22 per..

Meerlo, Limburg


 

Ga erop uit naar het zonnige zuiden. Ontdek het natuurrijke buitenleven van het zonnige Noord-Limburg. Vakantie Meerlo is een vaka..


Fietsverhuur
Internet / Wifi
Kamer met eigen douche
Slaapkamers: Slaapkamers6
Badkamers: Badkamers6
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen25
Toon deze groepsaccommodatie

Vakantie Meerlo - Het Herenhuis

Meerlo, Limburg


 

Ga erop uit naar het zonnige zuiden. Ontdek het natuurrijke buitenleven van het zonnige Noord-Limburg. Vakantie Meerlo is een vaka..


Internet / Wifi
Zelfverzorging
4all
Slaapkamers: Slaapkamers4
Badkamers: Badkamers3
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen12
Toon deze groepsaccommodatie

Hotel Vakantie Meerlo

Meerlo, Limburg


 

Ga erop uit naar het zonnige zuidenOntdek het natuurrijke buitenleven van het zonnige Noord-Limburg. Vakantie Meerlo is een vakant..


Fietsverhuur
Internet / Wifi
Kamer met eigen douche
Slaapkamers: Slaapkamers14
Badkamers: Badkamers11
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen37
Toon deze groepsaccommodatie

Vakantie Meerlo - Teambuilding met ..

Meerlo, Limburg


 

Groepsaccommodatie Vakantie Meerlo is een sfeervolle groepsaccommodatie in een prachtig natuurrijk gebied aan de rivier de Maas. D..


Slaapplaatsen: Slaapplaatsen200
Toon deze groepsaccommodatie