0900-2025094
Sterk in Groepsaccommodaties

Ontdek de mogelijkheden in Meerlo!

Vakantie Meerlo biedt jaarrond mogelijkheden om ook op zakelijk gebied heerlijk geïnspireerd te worden in het weelderige gebied rondom rivier de Maas.

Vakantie Meerlo heeft genoeg coronaproof oplossingen voor vergaderingen, scholingen of zakelijk verblijf in een natuurrijke omgeving.

Coronaproof vergaderingen of scholingen
Wil je een inspirerende vergadering of scholing houden in besloten kring, tot 15 personen? Kijk dan eens naar de mogelijkheden in het mooie kasteeltje of de authentieke kamers. Raak geïnspireerd door je met jouw team eens te verplaatsen naar een andere omgeving dan je standaard werkplek. Vakantie Meerlo houdt zich hierbij aan de maatregelen van het RIVM, zodat ze de gezondheid van al hun gasten kunnen waarborgen.

Doe daarnaast frisse ideeën op door een overleg te voeren in de buitenlucht! De natuurrijke omgeving van Vakantie Meerlo biedt diverse wandelroutes voor jouw buitenoverleg. Zo is er door de Maasarm, Beekdal en Buurtschap een prachtige wandelroute door wisselend landschap van landbouwgronden, bossen en struweel met daar doorheen een slingerende beek.

Natuurlijk is iedere activiteit te combineren met een heerlijke lunch of diner, geheel naar eigen wens.

Meer informatie

Zakelijk verblijf in Noord-Limburg
Wanneer je voor zakelijke doeleinden in Noord-Limburg bent, ben je bij Vakantie Meerlo op het juiste adres voor een overnachting. In het hotel van Vakantie Meerlo kom je heerlijk tot rust in één van de huiselijk ingerichte kamers. Je voelt je meteen thuis! Dit hotel is slechts 8 km verwijderd van de Evenementenhal Venray, 10 minuten rijden van Horst en Venray en 20 minuten rijden van Airport Dusseldorf (Weeze).

Daarnaast kun je heerlijk afschakelen van werk in de vele mooie wandel- en fietsgebieden in de omgeving. Ontdek bijvoorbeeld natuurgebied De Oude Maasarm, het Nationaal park Maasduinen of De Schadijkse Bossen.

Meer informatie

Over Vakantie Meerlo
Vakantie Meerlo is veelzijdig in het verhuren van unieke accommodaties. Ga je op stap met je familie, vriendengroep of gezin? Vakantie Meerlo heeft groepsaccommodaties, vakantiehuisjes, hotelkamers en Stoere Hutten en Stoere Tenten. Wij maken je verblijfswens op maat. Een vakantieparadijs voor jong en oud, rustzoekers en actievelingen. De uit de 17e eeuw stammende gebouwen liggen aan het natuurgebied “De Oude Maasarm”: een uitvalsbasis voor zowel een rustige als een actieve vakantie.

Vakantie Meerlo - Teambuilding met ..

Meerlo, Limburg


 

Groepsaccommodatie Vakantie Meerlo is een sfeervolle groepsaccommodatie in een prachtig natuurrijk gebied aan de rivier de Maas. D..


Slaapplaatsen: Slaapplaatsen200
Toon deze groepsaccommodatie

Hotel Vakantie Meerlo

Meerlo, Limburg


 

Ga erop uit naar het zonnige zuidenOntdek het natuurrijke buitenleven van het zonnige Noord-Limburg. Vakantie Meerlo is een vakant..


Fietsverhuur
Internet / Wifi
Kamer met eigen douche
Slaapkamers: Slaapkamers14
Badkamers: Badkamers11
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen37
Toon deze groepsaccommodatie