Sterk in Groepsaccommodaties

Ontdek het zonnige zuiden bij Vakantie Meerlo

Ga deze zomer op vakantie in eigen land en ontdek het zonnige zuiden! Met Vakantie Meerlo als uitvalsbasis is er in de natuurrijke omgeving genoeg te ontdekken.

Actief ontspannen in de natuur
Waar kun je nou beter genieten van de zomerse temperaturen dan in Limburg: de warmste provincie van Nederland? Op vakantie gaan in eigen land is helemaal geen straf in de prachtige natuurrijke omgeving van Vakantie Meerlo. Dit is de perfecte plek voor een actieve vakantie van bijvoorbeeld wandelaars, fietsers en mountainbikers. Meerlo ligt namelijk aan het fietsknooppuntennetwerk en wordt omgeven door het prachtige Maaspark Ooijen-Wanssum. Daarnaast ligt Vakantie Meerlo pal aan het Pieterpad, de bekendste langeafstandswandelroute van Nederland. Ook ligt Vakantie Meerlo op steenworp afstand van de Schadijkse Bossen, waar zich een mountainbikeroute van 17 km bevindt.

Kom heerlijk bij van je activiteiten in het groen bij Vakantie Meerlo. Wij hebben een divers aanbod aan accommodaties: er zit altijd een geschikte uitvalsbasis voor jou bij! Denk aan een gezellig vakantiehuisje, een prachtige hotelkamer of een avontuurlijke stoere tent.

Genoeg te beleven voor het hele gezin!
In de omgeving van Vakantie Meerlo is er genoeg te ontdekken. Naast de grote natuurgebieden zijn er genoeg leuke uitjes voor het hele gezin. Wat dacht je van lekker uitwaaien in de achtbanen van Attractiepark Toverland, of lekker shoppen in Designer Outlet Roermond? Daarnaast zijn er leuke activiteiten in de omgeving te vinden waar je óók nog eens iets van opsteekt. Zoals Het Aardbeienland of Limburgs Museum. Vakantie Meerlo in Noord-Limburg biedt sfeervolle accommodaties voor een vakantie met het hele gezin.

Over Vakantie Meerlo
Vakantie Meerlo is veelzijdig in het verhuren van unieke accommodaties. Ga je op stap met je familie, vriendengroep of gezin? Vakantie Meerlo heeft groepsaccommodaties, vakantiehuisjes, hotelkamers en Glamping Hutten en Stoere Tenten. Wij maken jouw verblijfswens op maat. Een vakantieparadijs voor jong en oud, rustzoekers en actievelingen. De uit de 17e eeuw stammende gebouwen liggen aan het Natuurpark Ooijen-Wanssum: een uitvalsbasis voor zowel een rustige als een actieve vakantie. 

|VERBLIJF11789|

Vakantie Meerlo - De Schuur (22 per..

Meerlo, Limburg


 

Ga erop uit naar het zonnige zuiden. Ontdek het natuurrijke buitenleven van het zonnige Noord-Limburg. Vakantie Meerlo is een vaka..


Fietsverhuur
Internet / Wifi
Kamer met eigen douche
Slaapkamers: Slaapkamers6
Badkamers: Badkamers6
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen25
Toon deze groepsaccommodatie

Vakantie Meerlo - Het Herenhuis

Meerlo, Limburg


 

Ga erop uit naar het zonnige zuiden. Ontdek het natuurrijke buitenleven van het zonnige Noord-Limburg. Vakantie Meerlo is een vaka..


Internet / Wifi
Zelfverzorging
4all
Slaapkamers: Slaapkamers4
Badkamers: Badkamers3
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen12
Toon deze groepsaccommodatie

Hotel Vakantie Meerlo

Meerlo, Limburg


 

Ga erop uit naar het zonnige zuidenOntdek het natuurrijke buitenleven van het zonnige Noord-Limburg. Vakantie Meerlo is een vakant..


Fietsverhuur
Internet / Wifi
Kamer met eigen douche
Slaapkamers: Slaapkamers14
Badkamers: Badkamers11
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen37
Toon deze groepsaccommodatie
|VERBLIJF13102|

Vakantie Meerlo - Het Burgemeesters..

Meerlo, Limburg


 

Het appartement is voorzien van een volledig ingerichte keuken, een woonkamer, het nodige sanitair en twee verstelbare boxsprings ..


Slaapkamers: Slaapkamers1
Badkamers: Badkamers1
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen2
Toon deze groepsaccommodatie