0900-2025094
Sterk in Groepsaccommodaties

Wanneer jij of iemand uit jouw reisgezelschap zorgbehoevend is, lijkt het soms onmogelijk om op vakantie te gaan. Vakantie Meerlo maakt het voor je mogelijk met een verblijf op maat.

Jouw wens is onze drijfveer!
Heb jij of heeft iemand in jouw reisgezelschap een (lichamelijke) beperking? Bij Vakantie Meerlo kun je onbezorgd genieten van een heerlijke vakantie. Wij denken hierin graag met jullie mee en zorgen voor een verblijf op maat.

Wij nemen – indien gewenst - de tijd en energie van het organiseren volledig uit jouw handen en zorgen voor alle benodigde faciliteiten. Tijdens deze vakantie staat jullie plezier eens écht voorop! Gun het jezelf of iemand uit jouw omgeving om weer eens dat zorgeloze vakantiegevoel te ervaren.

Zorgeloos genieten in het aangepaste appartement of hotel
Onze accommodaties bieden veel verschillende mogelijkheden voor een aangenaam verblijf. Zo hebben wij een prachtig aangepast appartement beschikbaar dat zeer geschikt is voor twee personen, ook met een beperking. Het luxueus en stijlvol ingerichte appartement heeft een volledig ingerichte keuken, een woonkamer, aangepast sanitair en twee verstelbare boxsprings. Daarnaast heeft dit appartement een eigen, rolstoeltoegankelijke ingang aan de zijkant van het herenhuis. Vanuit hier kun je de tuin in lopen (of rijden met een rolstoel) en genieten van een prachtig uitzicht over het Molenbeekdal.

Daarnaast beschikt Vakantie Meerlo over een luxe hotelkamer die speciaal is ingericht voor mensen die minder goed ter been zijn. De meerpersoonskamers beschikken over een traplift en er is een stalling met oplaadpunt voor een (elektrische) fiets of scootmobiel. Vakantie Meerlo is voor iedereen goed bereikbaar, aangezien er voor de deur een gehandicaptenparkeerplaats en een verhoogde bushalte te vinden is.

Rust en ruimte voor gezinnen met bijzondere kinderen
Uit ervaring weten wij dat gezinnen met bijzondere kinderen behoefte hebben aan rust en ruimte en structuur. Door de unieke ligging aan de rand van een ruim natuurgebied, is Vakantie Meerlo hiervoor zeer geschikt! Voor de Stoere Tenten en Glamping Hutten stroomt de Groote Molenbeek, waar je lekker kan ravotten en stoom kan afblazen. Op verzoek kan een volledig vakantieprogramma met jullie worden samengesteld.

Meer weten over de zorgvakanties bij Vakantie Meerlo?
Je kunt gratis gebruik maken van alle aanwezige hulpmiddelen. Indien je aanvullende hulpmiddelen of professionele hulp/verzorging nodig hebt, kunnen wij dit voor jou regelen. Dit wordt uitgevoerd door Waarborg op Zorg. Klik hier voor meer informatie over onze zorgvakanties.

Over Vakantie Meerlo
Vakantie Meerlo is veelzijdig in het verhuren van unieke accommodaties. Ga je op stap met je familie, vriendengroep of gezin? Vakantie Meerlo heeft groepsaccommodaties, vakantiehuisjes, hotelkamers en Glamping Hutten en Stoere Tenten. Wij maken jouw verblijfswens op maat. Een vakantieparadijs voor jong en oud, rustzoekers en actievelingen. De uit de 17e eeuw stammende gebouwen liggen aan het Natuurpark Ooijen-Wanssum: een uitvalsbasis voor zowel een rustige als een actieve vakantie.

Vakantie Meerlo - De Schuur (22 per..

Meerlo, Limburg


 

Ga erop uit naar het zonnige zuiden. Ontdek het natuurrijke buitenleven van het zonnige Noord-Limburg. Vakantie Meerlo is een vaka..


Fietsverhuur
Internet / Wifi
Kamer met eigen douche
Slaapkamers: Slaapkamers6
Badkamers: Badkamers6
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen25
Toon deze groepsaccommodatie

Hotel Vakantie Meerlo

Meerlo, Limburg


 

Ga erop uit naar het zonnige zuidenOntdek het natuurrijke buitenleven van het zonnige Noord-Limburg. Vakantie Meerlo is een vakant..


Fietsverhuur
Internet / Wifi
Kamer met eigen douche
Slaapkamers: Slaapkamers14
Badkamers: Badkamers11
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen37
Toon deze groepsaccommodatie

Vakantie Meerlo - Het Herenhuis

Meerlo, Limburg


 

Ga erop uit naar het zonnige zuiden. Ontdek het natuurrijke buitenleven van het zonnige Noord-Limburg. Vakantie Meerlo is een vaka..


Internet / Wifi
Zelfverzorging
4all
Slaapkamers: Slaapkamers4
Badkamers: Badkamers3
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen12
Toon deze groepsaccommodatie