Foto´s van Landgoed de Biestheuvel - De Hoeve


Omschrijving van Landgoed de Biestheuvel - De Hoeve

Woonruimte: 275 m2
Slaapkamers: 8
Badkamers: 8
Slaapplaatsen: 24

Groepsaccommodatie tot 24 personen

De Hoeve is als groepsaccommodatie afgestemd op groepen tot 24 personen. De inrichting is van onder tot boven zeer sfeervol. De houthaard in de zitkamer geeft extra cachet aan deze uitstraling. De ruime tuinkamer met openslaande deuren is tevens de entree naar het terras en de grote tuin met omheining. Hier staan een speeltoestel en een tafeltennistafel voor de kinderen. Op de benedenverdieping bevinden zich 8 riante slaapkamers (2 x 4 en 6 x 2) met aangrenzende badkamers. Voor zowel de dames als heren zijn er aparte toiletten. Is 24 slaapplekken niet voldoende? Dan biedt de avontuurlijke Pipowagen voor 6 extra slaapplekken uitkomst. Dankzij de aangepaste voorzieningen is De Hoeve ook voor gasten met een lichamelijke beperking een ideale groepsaccommodatie.

 

Eten en drinken: geheel naar uw wens

De keuken in De Hoeve is uitgerust met een professionele keuken. U hebt dus alles voorhanden om lekker te kokkerellen. Gaat u voor gemak, omdat tijd en prioriteit om te koken ontbreken? Landgoed de Biestheuvel komt u graag tegemoet met een speciale service voor ontbijt, lunch en diner: de maaltijdservice. Als groep krijgt u ook de beschikking over een ruime koelkast en een eigen bar met tapinstallatie. Ook voor de drank geldt dat we u graag ontzorgen. Hebt u daar oren naar? Maak dan gebruik van ons drankarrangement als extra service. Natuur is het ook mogelijk om te lunchen of dineren in ons sfeervolle restaurant. Als u daarvoor kiest, moet u wel van te voren wel reserveren.

 

Dagbesteding: creatief en uitdagend

Is Landgoed de Biestheuvel één of meerdere dagen uw gastheer? En bent u op zoek naar een aantrekkelijk programma? Onze medewerkers nemen graag het voortouw om voor uw groep een geheel verzorgde dag samen te stellen. De mogelijkheden zijn legio. Denk aan een uitdagend outdoor activiteit, een creatieve workshop, een fietstocht of wandeling door de nabijgelegen bossen of een excursie in de omgeving. Met een unieke Amerikaanse schoolbus of een huifkar nemen we ook het vervoer voor onze rekening. Beide zijn rolstoeltoegankelijk!

 

Interesse of meer informatie?

Bent u nieuwsgierig geworden naar groepsaccommodatie De Hoeve? Bekijk dan de aanvullende informatie en de beschikbaarheid. Geeft u de voorkeur aan persoonlijk contact? Via telefoonnummer (0497) 59 12 57 geven we u graag meer tekst en uitleg. Bijvoorbeeld als de door u gekozen periode niet beschikbaar is.

 


Ligging van Landgoed de Biestheuvel - De Hoeve


Zoover score van Landgoed de Biestheuvel - De Hoeve

Aantrekkelijke omgeving voor jong en oud

Kiest u voor een groepsaccommodatie op Landgoed de Biestheuvel? Dan laat u uw oog vallen op een bijzonder stukje Nederland: de Kempen in Brabant. Deze regio ligt onder de rook van Eindhoven en strekt zich uit van Tilburg tot over de Belgische grens. In de Nederlandse en Belgische Kempen snuift u historie op in oude dorpskernen met aantrekkelijke winkeltjes en antiekmarkten. De prachtige natuurgebieden vormen het decor van een sportieve wandeling of fietstocht. En op de sfeervolle terrasjes geniet u met volle teugen van de Bourgondische charme. De Kempen is gastvrij voor jong en oud. Bent u met kinderen op pad? Informeer dan naar één van de vele kindvriendelijke adresjes in de regio.


De faciliteiten van Landgoed de Biestheuvel - De Hoeve

Faciliteiten

Eigen bar / eigen drank voorziening
Fietsverhuur
Huisdieren toegestaan
Indoor activiteiten
Internet / Wifi
Kamer met eigen douche
Kamer met eigen toilet
Kindermeubilair
Locatie exclusief voor uw gezelschap
Openhaard
Outdoor activiteiten
Speeltuin
Sport- en spelactiviteiten
Zelfverzorging
Privé terras
Rolstoel toegankelijk
Aangepast sanitair
Beamer / scherm
Flip-over
Hoog / laag bedden
Tillift
Po-stoelen
Rolstoelen
Vergaderruimtes / subruimtes
Bar

Mindervaliden

Special

Verzorging

Zelfverzorging
Volledige verzorging