Foto´s van Landgoed de Biestheuvel - De Schaapskooi


Omschrijving van Landgoed de Biestheuvel - De Schaapskooi

Woonruimte: m2
Slaapkamers: 13
Badkamers: 14
Slaapplaatsen: 43

De Schaapskooi is ingericht voor groepen tot 43 personen. Als u uw oog laat vallen op deze comfortabelegroepsaccommodatie, dan krijgt u de beschikking over 13 aparte slaapkamers (3 x 2, 3 x 3 en 7 x 4 persoons) met eigen sanitair. U hoeft niet bang te zijn dat u het koud krijgt: de entree beschikt over een sfeervolle open haard en uw vakantiehuis is voorzien van vloerverwarming. Ook buiten is het goed toeven: de riante tuin met omheining geeft volop privacy en de kinderen kunnen zich prima vermaken met het speeltoestel en de tafeltennistafel. Bestaat uw groep uit ongeveer 50 personen? Dan breidt u het aantal slaapplekken eenvoudig met 6 extra slaapplekken uit door voor de unieke Pipowagen te kiezen. Dankzij de aangepaste voorzieningen voelen gasten met een lichamelijke beperking zich helemaal thuis in De Schaapskooi.

Eten en drinken: geheel naar uw wens

Als u wilt koken voor grote groepen dan is een goed geoutilleerde keuken onmisbaar. In De Schaapskooi kunt u heerlijk met potten en pannen aan de gang. De keuken biedt alle faciliteiten voor om een lekkere maaltijd op tafel te zetten. Geeft u de voorkeur aan gemak? Laat u dan elke dag verwennen door onze keukenbrigade. Met onze maaltijdservice bent u ’s morgens, ’s middags en ’s avonds verzekerd van professionele catering. Ook de zorg voor de drankvoorziening nemen we u met hetdrankarrangement graag uit handen. Het is ook mogelijk om als groep ‘buiten de deur’ te eten in ons sfeervolle restaurant. Smaakt die optie naar meer? Reserveer dan vooraf een aantal tafeltjes.

Dagbesteding: creatief en uitdagend

Het animatieteam van Landgoed de Biestheuvel staat voor u klaar om een onderhoudend dagbestedingsprogramma voor u samen te stellen. U hebt de keuze uit een groot aantal creatieve workshops? Geeft uw groep de voorkeur aan uitdaging en avontuur? Ga dan op het outdoor-terrein aan de slag onder begeleiding van ervaren instructeurs. Zoekt u liever de rust op in de prachtige omgeving o? Kies dan voor een sportieve wandeling of fietstocht in bossen. Of boek een leerzame excursie in de nabijgelegen omgeving. Hebt u vervoer nodig om van A naar B te komen? Doe eens gek en laat u vervoeren in een Amerikaanse schoolbus of huifkar. Beide zijn rolstoeltoegankelijk!

Interesse of meer informatie?

Bent u nieuwsgierig geworden naar groepsaccommodatie De Schaapskooi? Bekijk dan de aanvullende informatie en de beschikbaarheid. Geeft u de voorkeur aan persoonlijk contact? Via telefoonnummer (0497) 59 12 57 geven we u graag meer tekst en uitleg. Bijvoorbeeld als de door u gekozen periode niet beschikbaar is.

 


Ligging van Landgoed de Biestheuvel - De Schaapskooi


Zoover score van Landgoed de Biestheuvel - De Schaapskooi

Aantrekkelijke omgeving voor jong en oud

Kiest u voor een groepsaccommodatie op Landgoed de Biestheuvel? Dan laat u uw oog vallen op een bijzonder stukje Nederland: de Kempen in Brabant. Deze regio ligt onder de rook van Eindhoven en strekt zich uit van Tilburg tot over de Belgische grens. In de Nederlandse en Belgische Kempen snuift u historie op in oude dorpskernen met aantrekkelijke winkeltjes en antiekmarkten. De prachtige natuurgebieden vormen het decor van een sportieve wandeling of fietstocht. En op de sfeervolle terrasjes geniet u met volle teugen van de Bourgondische charme. De Kempen is gastvrij voor jong en oud. Bent u met kinderen op pad? Informeer dan naar één van de vele kindvriendelijke adresjes in de regio.


De faciliteiten van Landgoed de Biestheuvel - De Schaapskooi

Faciliteiten

Eigen bar / eigen drank voorziening
Fietsverhuur
Huisdieren toegestaan
Internet / Wifi
Kamer met eigen douche
Kamer met eigen toilet
Kindermeubilair
Locatie exclusief voor uw gezelschap
Openhaard
Outdoor activiteiten
Speeltuin
Sport- en spelactiviteiten
Zelfverzorging
Rolstoel toegankelijk
Aangepast sanitair
Beamer / scherm
Douche brancard
Flip-over
Hoog / laag bedden
Tillift

Mindervaliden

Special

Ligging

Nabij openbaar vervoer
Nabij stad/dorp (< 3km)
Nabij water (< 3km)

Verzorging

Zelfverzorging