Foto´s van Landgoed de Biestheuvel - De Schop


Omschrijving van Landgoed de Biestheuvel - De Schop

Woonruimte: m2
Slaapkamers: 10
Badkamers: 5
Slaapplaatsen: 40

Eten en drinken: geheel naar uw wens.


Als u verblijft in De Schop, dan maakt u gebruik van een keuken die professioneel uitgerust is. Alle faciliteiten zijn dus aanwezig om voor een grote groep te koken. Vindt u die uitdaging te groot of hebt u geen tijd hiervoor? Kies dan voor het gemak van de maaltijdservice. Meldt u aan voor deze extra service en verzeker uw groep van een prima catering voor het ontbijt, de lunch en het diner. Ook met de levering van drank staan we graag voor u klaar. Voelt u daar iets voor? Maak dan gebruik van ons drankarrangement. Vanzelfsprekend kunt u als groep ook een plekje reserveren voor de lunch of het diner in ons sfeervolle restaurant. Onze keukenbrigade geniet ervan om voor uw gezelschap een maaltijd te bereiden.

Dagbesteding: creatief en uitdagend

Ook voor een aantrekkelijk dagbestedingsprogramma bent u bij Landgoed de Biestheuvel aan het juiste adres. Geeft u de voorkeur aan een creatieve workshop? Gaat het hart sneller kloppen van outdoor activiteiten? Of maakt u liever een wandeling, fietstocht of excursie in de nabijgelegen omgeving? Ons animatieteam is van alle markten thuis. Graag stellen we voor u een programma samen dat voldoet aan uw wensen. Ook voor het vervoer hebben we een verrassend alternatief in petto. Maak gebruik van de Amerikaanse schoolbus of een huifkar voor een aantal onvergetelijke momenten. Beide zijn rolstoeltoegankelijk!

Interesse of meer informatie over groepsaccommodatie de Schop?

Bent u nieuwsgierig geworden naar groepsaccommodatie De Schop? Bekijk dan de aanvullende informatie en de beschikbaarheid. Geeft u de voorkeur aan persoonlijk contact? Via telefoonnummer (0497) 59 12 57 geven we u graag meer tekst en uitleg. Bijvoorbeeld als de door u gekozen periode niet beschikbaar is.


Ligging van Landgoed de Biestheuvel - De Schop


De faciliteiten van Landgoed de Biestheuvel - De Schop

Faciliteiten

Eigen bar / eigen drank voorziening
Fietsverhuur
Huisdieren toegestaan
Internet / Wifi
Kamer met eigen douche
Kamer met eigen toilet
Kindermeubilair
Locatie exclusief voor uw gezelschap
Openhaard
Outdoor activiteiten
Speeltuin
Sport- en spelactiviteiten
Zelfverzorging
Rolstoel toegankelijk
Aangepast sanitair
Beamer / scherm
Douche brancard
Flip-over
Tillift

Mindervaliden

Special

Ligging

Nabij openbaar vervoer
Nabij stad/dorp (< 3km)
Nabij water (< 3km)

Verzorging

Zelfverzorging