Foto´s van Landgoed de Biestheuvel - Het Achterhuis


Omschrijving van Landgoed de Biestheuvel - Het Achterhuis

Woonruimte: m2
Slaapkamers: 8
Badkamers: 8
Slaapplaatsen: 24

Groepsaccommodatie voor 24 personen

Gastvrijheid en comfort zijn 2 belangrijke ingrediënten als u op Landgoed de Biestheuvel verblijft. Het Achterhuis is daarop geen uitzondering. Deze karakteristieke groepsaccommodatie is van begane grond tot bovenverdieping van alle gemakken voorzien. Ontspan voor de gashaard met een goed boek en een glaasje wijn of speel een potje mens-erger-je-niet in de zitkamer. Ook buiten bent u helemaal in uw element. De riante, omheinde tuin waarborgt uw privacy en het privé terras nodigt uit om enkele uurtje te ontspannen in de buitenlucht. De kinderen kunnen zich uitleven op het gras, in het speeltoestel of met de pingpongtafel. Op de eerste verdieping van Het Achterhuis zijn 8 aparte slaapkamers (4 x 2 en 4 x 4). U kunt de capaciteit van 24 personen op 2 manieren uitbreiden? Onze speciale pipowagen biedt met 4 stapelbedden plaats aan 8 personen. En met de combinatie van Het Achterhuis en Het Voorhuis verdubbelt u het aantal slaapplekken.

Eten en drinken:

geheel naar uw wens beschikt de keuken van Het Achterhuis over professionele apparatuur om voor groepen te koken. Wat betreft ontbijt, lunch en diner hebt u de vrije hand: zelfverzorging of maaltijdservice. Via deze handige service geniet u driemaal daags van maaltijden die onze keukenbrigade bereidt. Een vergelijkbare service bieden we u ook voor de drankvoorziening. Als u het drankarrangement aanvinkt op uw arrangement grijpt u nooit naast een koud drankje. Vanzelfsprekend kunt u ook een tafeltje reserveren in ons sfeervolle á la carte restaurant. Reserveer op tijd. Zo bent u verzekerd van een plaatsje.

Outdooractiviteiten, workshops en excursies


Hebt u ondersteuning nodig om een aantrekkelijk dagprogramma samen te stellen. Ons animatieteam biedt een keur aancreatieve workshops, outdooractiviteiten en excursies. We hebben voor elk wat wils. Voor jong en oud en voor sportief en recreatief. Hebt u zich verheugd op een wandeling of fietstocht? Laat u dan onderweg op één van de vele wandel- of fietsroutes verrassen door de prachtige omgeving. Natuurlijk hoeft u niet elke kilometer wandelend of fietsend te overbruggen. Huur deAmerikaanse schoolbus of de huifkar voor aantal uurtjes pure ontspanning. Beide vervoersmiddelen zijn rolstoeltoegankelijk!

Interesse of meer informatie?

Bent u nieuwsgierig geworden naar Het Achterhuis als groepsaccommodatie? Bekijk dan de aanvullende informatie en de beschikbaarheid. Geeft u de voorkeur aan persoonlijk contact? Via telefoonnummer (0497) 59 12 57 geven we u graag meer tekst en uitleg. Bijvoorbeeld als de door u gekozen periode niet beschikbaar is.


Ligging van Landgoed de Biestheuvel - Het Achterhuis


De faciliteiten van Landgoed de Biestheuvel - Het Achterhuis

Faciliteiten

Huisdieren toegestaan
Internet / Wifi
Kamer met eigen douche
Kamer met eigen toilet
Kindermeubilair
Locatie exclusief voor uw gezelschap
Openhaard
Outdoor activiteiten
Speeltuin
Sport- en spelactiviteiten
Zelfverzorging
Rolstoel toegankelijk
Aangepast sanitair
Beamer / scherm
Douche brancard
Flip-over
Hoog / laag bedden
Tillift

Mindervaliden

Special

Ligging

Nabij openbaar vervoer
Nabij stad/dorp (< 3km)
Nabij water (< 3km)

Verzorging

Zelfverzorging