Foto´s van Beukenhaeghe - Het Voorhuys


Omschrijving van Beukenhaeghe - Het Voorhuys

Woonruimte: 125 m2
Slaapkamers: 8
Badkamers: 4
Slaapplaatsen: 22

Het Voorhuys is een lichte, ruime accommodatie voor (max.) 22 personen. De grote leefruimte met luxe open keuken en lange tafel heeft twee gezellige zithoeken waarvan één met kachel.

Omgeving:

Onze accomodatie ligt op slechts een steenworp afstand van het natuurgebied de Oisterwijkse Bossen en Vennen. Hier kunt u in alle seizoenen eindeloos wandelen/ fietsen en neerstrijken in één van de vele gezellige cafés of restaurants. Bij de Natuurpoort Groot Speijck zijn wandel -en fietsroutes verkrijgbaar. De karakteristieke dorpen Oisterwijk en Oirschot zijn beide sowieso een bezoekje waard. Om te winkelen, maar ook om culinair te genieten.

Tilburg, de dichtsbijzijnde stad, heeft verrassend veel te bieden. Wat dacht u van het Textielmuseum en De Pont (volgens velen het mooiste museum voor moderne kunst in Nedeland), of de pas ontwikkelde Spoorzone en het gebied rondom de Piushaven met allerlei hippe eettentjes, conceptstores andere en originele winkeltjes. Deze laatste zijn trouwens ook volop te vinden in het 'dwaalgebied' in en rondom de Noordstraat, de Nieuwlandstraat en de Tuinstraat.Rondom de Heuvel, de Korte Heuvel en Heuvelstraat vindt u de bekende winkelketens, café's en restaurants.
Tenslotte heeft Tilburg o.a. verschillende bioscopen, een schouwburg, een binnenzwembad, kinderspeelparadijs en een schaatsbaan.
In de nabije omgeving bevinden zich safaripark De Beekse Bergen ( Hilvarenbeek), de historische stad 's Hertogenbosch en natuurlijk De Efteling (Kaatsheuvel).


Ligging van Beukenhaeghe - Het Voorhuys


Zoover score van Beukenhaeghe - Het Voorhuys

De accommodatie ligt aan de rand van het natuurgebied De Oisterwijkse Bossen en Vennen tussen Tilburg en Eindhoven in het Hart van Brabant. Op het platteland op nog geen 2 km van het dorpshart van Moergestel (gemeente Oisterwijk). In de directe omgeving kun je prachtige wandel- en fietstochten maken. Voor een verdiende pauze zijn er volop uitspanningen voor een hapje of een drankje. Een bezoek aan de Beekse Bergen of de Efteling heeft je voorkeur? Binnen 15 minuten ben je er met de auto.


De faciliteiten van Beukenhaeghe - Het Voorhuys

Faciliteiten

Eigen bar / eigen drank voorziening
Internet / Wifi
Outdoor activiteiten
Zelfverzorging

Mindervaliden

Welcome