Foto´s van Beukenhaeghe


Omschrijving van Beukenhaeghe

Woonruimte: 250 m2
Slaapkamers: 16
Badkamers: 13
Slaapplaatsen: 44

Beukenhaeghe is een uitermate sfeervolle en charmante groeps- en feestaccommodatie. Door de prachtige ligging in het buitengebied van Moergestel met uitzicht op het Brabantse landschap, welke ruimte, rust en gastvrijheid uitstraalt.

Vanuit deze idyllische locatie kunt u de omgeving verkennen, met de uitgestrekte bossen, heide en vennen op loopafstand en Tilburg op fietsafstand. Gezellige shopsteden als Breda, Eindhoven en ’s Hertogenbosch zijn met auto goed en binnen een half uur bereikbaar.

Voor kinderen heeft Beukenhaeghe speeltoestellen en skelters, zodat ieder kind zich prima vermaakt. ‘s Ochtends kunt u heerlijk genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Hebt u speciale wensen voor uw verblijf? In overleg is er heel veel mogelijk!

Activiteiten

Ook is het mogelijk in de nabije omgeving te gaan (boeren)golfen, kanoën of bijvoorbeeld op forel te vissen. De ons omringende, gezellige, historische dorpen, zijn uitgerust met een keur aan diverse winkels, het winkelen of terrasje pikken is dan ook een aangename bezigheid.
Hebt u behoefte aan wat extra ontspanning, dan biedt Beuken Haeghe de mogelijkheid om gebruik te maken van de aanwezige sauna. Als extra kunt u dan eventueel ook genieten van de lichttherapie.Ook voor u en uw familie is het bij ons prima vertoeven. Zo brengt u vanuit onze locatie gemakkelijk een bezoek aan de Efteling, Safaripark Beekse Bergen, Lolland en Autotron. Deze liggen allemaal binnen een straal van 10a 25 km.

Vergaderen

Bent u op zoek naar een sfeervolle ruimte voor uw vergadering, brainstormsessie of training? Dan biedt Beuken Haeghe u alles wat u zoekt. Een rustgevende en informele entourage welke erop is gericht u een onvergetelijk verblijf te bezorgen. Daarbij zijn er acht luxe en comfortabele gastenverblijven, waar u kunt genieten van 100% privacy.


Ligging van Beukenhaeghe


De faciliteiten van Beukenhaeghe

Faciliteiten

Indoor activiteiten
Internet / Wifi
Outdoor activiteiten
Sauna
Speeltuin
Sport- en spelactiviteiten
Zelfverzorging

Mindervaliden

Welcome

Verzorging

Zelfverzorging