Foto´s van De Bongerd - De Bongerd


Omschrijving van De Bongerd - De Bongerd

Woonruimte: 200 m2
Slaapkamers: 12
Badkamers: 13
Slaapplaatsen: 32

Onze Achterhoekse groepsaccommodatie De Bongerd is uitstekend geschikt voor familie- en vriendengroepen die op zoek zijn naar een sfeervolle accommodatie met goede voorzieningen. Ons huis is biedt ruimte aan 32 personen en beschikt over 12 slaapkamers. Acht tweepersoonskamers en vier vierpersoonskamers. Alle slaapkamers hebben een badkamer met douche en toilet. Er is een grote algemene ruimte. Hier zijn een ruime open keuken een eetgedeelte en een zitgedeelte ingericht. Op de eerste verdieping is een aparte ruimte deze is te gebruiken als televisiekamer of speelruimte voor kinderen. Gratis WiFi is aanwezig. Zelfverzorging en een verzorgd verblijf zijn beide mogelijk.

We verhuren ons huis aan een groep tegelijk zodat er veel privacy is. Op het terrein van de Bongerd zijn een trampoline, een jeu de boules baan en een overdekte barbecueplaats met daarin een tafeltennistafel en een dartbord. De Bongerd ligt op eigen terrein waardoor er veel privacy is voor de groep. Op het veld naast het gebouw is ruimte genoeg om te voetballen, volleyballen of andere spellen te doen. In de mooie omgeving kunt u prima wandelen, fietsen of andere activiteiten ondernemen.

Het corona virus zorgt voor een onzekere tijd. Zoek je als gezin of kleine groep even een andere plek dan thuis waar je tot rust kunt komen? Dit is mogelijk bij de Bongerd. Neem voor meer informatie en de tarieven rechtstreeks contact op met de accommodatie via bongerd@stergroep.nl of 0486-477744.


Ligging van De Bongerd - De Bongerd


De faciliteiten van De Bongerd - De Bongerd

Faciliteiten

Huisdieren toegestaan
Internet / Wifi
Kindermeubilair
Locatie exclusief voor uw gezelschap
Openhaard
Sport- en spelactiviteiten
Zelfverzorging
Privé terras

Mindervaliden

Welcome

Ligging

Nabij openbaar vervoer
Nabij stad/dorp (< 3km)

Verzorging

Zelfverzorging