Foto´s van 't Keampke - De Linde


Omschrijving van 't Keampke - De Linde

Woonruimte: m2
Slaapkamers: 8
Badkamers: 8
Slaapplaatsen: 20

De Linde is een luxe groepsaccommodatie voorzien van alle gemakken: 8 slaapkamers met eigen sanitair, een ligbad, een sauna en een heerlijke veranda voor de zomeravonden.

In de Linde is het heerlijk samen zijn. Samen koken in de ruime keuken, een barbecue onder de veranda of relaxen in de sauna. En toch is er ook voldoende privacy voor iedereen. De slaapkamers bevinden zich allemaal gelijkvloers en hebben allemaal een eigen badkamer. De kinderen kunnen heerlijk ravotten in de bedstedes en natuurlijk op het grote speelveld van 't Keampke.

  • 8 slaapkamers met eigen sanitair
  • geheel gelijkvloers
  • ruime sauna
  • stapelbedstedes voor kids

De Linde is aangepast voor mensen met een functiebeperking en heeft hiervoor veel extra voorzieningen.

Het corona virus zorgt voor een onzekere tijd. Zoek je als gezin even een andere plek dan thuis waar je tot rust kunt komen? Dit is mogelijk bij 't Keampke. Neem voor meer informatie en de tarieven rechtstreeks contact op met de accommodatie via keampke@stergroep.nl of 0486-477741.

 


Ligging van 't Keampke - De Linde


Zoover score van 't Keampke - De Linde

Uitgestrekte natuurgebieden nodigen u uit. Noordoost-Twente is een stukje Nederland dat nog lang niet iedereen kent. Vanuit 't Keampke kunt u ontdekken hoe onweerstaanbaar mooi het Twentse land is. Het toeristische dorpje De Lutte met z'n gezellige terrasjes ligt op loopafstand.